Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasza prywatna pediatra na urlopie.........![]()
a Olsztyn to spore miasto więc na pewno znajdziesz drugiego pediatrę, właśnie tak na czrną godzinę 

) i na razie nikogo nowego nie znaleźliśmy w naszej okolicy
a coś mi się wydaje, że u małej bez antybiotyku sie nie obędzie, bo dużej poprawy nie ma
, a jeszcze tylko 2 dni mamy leki podawać... no a jeździć ponad 30 km to mi się nie uśmiecha, tym bardziej, że ta,mten pediatra nie waży i nie mierzy tylko zajmuje się konkretnymi dolegliwościami 

a nosek praktycznie po każdej nocy muszę maluchowi oczyszczać

. W nocy tylko budził się kilka razy i nie jadł, tylko wisiał na cycu...chyba chciał się przytulić
. No to w końcu nad ranem wzięłam go do nas do łóżka i pospał z nami 1,5 godziny.
. Najważniejsze, że dziś jest ok.
. Ja na studiach liznęłam trochę pediatrii, ale tylko w teorii...i to wcale nie pomaga, wrecz przeciwnie
. Jeżeli zaobserwuję u Krzysia jakieś objawy, zawsze wyobrażam sobie najgorsze choroby. Dlatego zawsze wolę skonsultować się z osobą, która dzieci ogląda na codzień
.
) i potem miał takie wyrzuty sumienia, że już jeździ ostrożnie
. Ma na szczęście świadomość, że wioząc dziecko nie może jeździć niebezpiecznie.