reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu ja krosteczek nie będę miala tylko zwisy 

ale jakos sie tym nie łamię ;-) to nie te czasy, kiedy wybór bielizny był znikomy i babki chodziły bez, a na starośc cycki na plecy mogły sobie zarzucać 

no i duży biust jest przydatny, szczególnie jak sie dekolty nosi, bo odwraca uwage od wystającego brzucha ;-)

joan-na
Fanka BB :)
Ale mnie rozbawiłyście dziewczyny tą rozmową o biuście
. Ja u siebie nie widzę wielkiej różnicy...przed ciążą było B, teraz też B może tylko trochę pełniejsze (nadal karmię piersią). Za to największą różnicę widzę w biodrach
Brzuch już całkiem OK, waga jak przed ciążą, a spodnie i tak muszę rozmiar większe kupować
....taka się szeroka zrobiłam
.

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
hihi mi już powoli się robią krosteczki :-)rozbawiłyście mnie cycoliny
Ja tez nie narzekam choć już niebawem zrobią się małe krosteczki jak nie będzie pokarmu![]()
Co do wagi to niby jak przed ciążą ważę, ale jeszcze z 7 chciałabym zrzucic

Madziu pralka fajowa ;-)
O rany ale debatujecie o wadze( chyba przeze mnie
) ja to mam problem z brzuchem
wielki jak 5 miesiąc ciąży... nie lubię go i tyle.W biodrach jestem wąska, spodnie kupuje 36 a brzuch sie wylewa - Rewelacja. A biuścik ładny po ciąży nawet mam
bo większy
...hihi

Kasiu ja krosteczek nie będę miala tylko zwisyale jakos sie tym nie łamię ;-) to nie te czasy, kiedy wybór bielizny był znikomy i babki chodziły bez, a na starośc cycki na plecy mogły sobie zarzucać
no i duży biust jest przydatny, szczególnie jak sie dekolty nosi, bo odwraca uwage od wystającego brzucha ;-)
![]()
Mata, ale się uchachałam!!!

Ja się mieszczę na szczęście we wszystkie ciuchy z przed ciąży, ale brzuszka mi trochę zostało. Nawet nie za duży, ale flakowaty. No i kilka kg na plusie (3- 4).
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie. Ja jak zwykle nazbierałam zaległości na BB. Wystarczą 3 dni i nie można nadrobić. Tyle się tutaj dzieje. Teraz do niedzieli też będę rzadziej zaglądać bo przyjechala moja mama więc same wiecie. Ale postaram się być na bieżąco.
Ja wróciłam do wagi sprzed ciąży ale jeszcze oponka mi została:-( i coś nie chce zniknąć. A cyce też wróciły do poprzedniego rozmiaru niestety. Jak karmiłam jeszcze Kubę to mogłam poszaleć z dekoltami a teraz tylko rodzyneczki mi zostały;-);-)
Kasiu śliczne świąteczne masz suwaczki:-)
Magdziarko widać taka Twoja uroda, że nie możesz przytyć. Jednę chcą mieć więcej kg inne mniej. Nigdy nie jest dobrze:-). Praleczka pierwsza klasa
Kubcia mojego coś wysypało i teraz nie wiem od czego. Nic do jedzonka oprócz mleka nie dostaje.
A wczoraj wieczorem Kuba jak znasnął ok. 19.30 to obudził sie o 6.30 doopiero. Mogłoby mu tak zostać choć na to się nie nastawiam. Ale może.....
Mata życzę Ci żeby Dobrusi już tak pozostało. Dałaby Ci trochę wytchnienia
Ja próbowałam wykorzystać ze jestbabcia i wyciągnąć M na Andrzejki ale chyba nic z tego. Nie zachwycil się pomysłem. A szkoda:-(
Jeśli chodzi o hałasy to Kuba lubi jak jest coś głośniejszego od niego. Czasami jak placze to włączam muzykę podgłaśniam i wiem, że będzie cisza a ja mogę coś zrobić w tym czasie. Tak samo odkurzacz i inne sprzęty domowe
Zuzkus wspołczuję. Trzymajcie sie.
Asiowo super, że wypad do kina się udał
Agacinko fajnie, że zajrzalaś do nas. I dobrze, że zanim zatrudniliście opiekunkę dowiedzieliście się o niej tych rzeczy.
Ja wróciłam do wagi sprzed ciąży ale jeszcze oponka mi została:-( i coś nie chce zniknąć. A cyce też wróciły do poprzedniego rozmiaru niestety. Jak karmiłam jeszcze Kubę to mogłam poszaleć z dekoltami a teraz tylko rodzyneczki mi zostały;-);-)
Kasiu śliczne świąteczne masz suwaczki:-)
Magdziarko widać taka Twoja uroda, że nie możesz przytyć. Jednę chcą mieć więcej kg inne mniej. Nigdy nie jest dobrze:-). Praleczka pierwsza klasa
Kubcia mojego coś wysypało i teraz nie wiem od czego. Nic do jedzonka oprócz mleka nie dostaje.
A wczoraj wieczorem Kuba jak znasnął ok. 19.30 to obudził sie o 6.30 doopiero. Mogłoby mu tak zostać choć na to się nie nastawiam. Ale może.....
Mata życzę Ci żeby Dobrusi już tak pozostało. Dałaby Ci trochę wytchnienia
Ja próbowałam wykorzystać ze jestbabcia i wyciągnąć M na Andrzejki ale chyba nic z tego. Nie zachwycil się pomysłem. A szkoda:-(
Jeśli chodzi o hałasy to Kuba lubi jak jest coś głośniejszego od niego. Czasami jak placze to włączam muzykę podgłaśniam i wiem, że będzie cisza a ja mogę coś zrobić w tym czasie. Tak samo odkurzacz i inne sprzęty domowe
Zuzkus wspołczuję. Trzymajcie sie.
Asiowo super, że wypad do kina się udał
Agacinko fajnie, że zajrzalaś do nas. I dobrze, że zanim zatrudniliście opiekunkę dowiedzieliście się o niej tych rzeczy.
Ostatnia edycja:
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mój mężuś wlasnie przygotował mi kąpiel :-)dzieci śpią a wiec zeganm sie z Wami - Dobrej i Spokojnej Nocki Wam życzę ...![]()
oj będzie się działo, oj będzie

reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Azile normalnie jakbym to ja Twojego posta pisałaja też z 38 do 42 podskoczyłam, brzuch jak w ciąży, też w granicach 5 m-ca , do tego ciągle 5 kg na plusie i waga ani drgnie
jedyne co mnie pociesza, to moja twarz, z księżycowej zrobiła się pociągła ;-)
a z ubraniami to masakra jakaś, bo ja jestem wąska w ramionach a cycki mi dużo urosły i raczej juz się nie skurczą, więc jak cos dobrze na ramionach leży, to się nie dopinam w cyckach
![]()
Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wagowych problemów możecie jeśća i tak waga stoi, a ja żeby schudnąć musiałabym nie jeść :-( a garderobę toteraz czasem muszę pożyczać od mamy :-( a zasze byłam o 2 rozm chudsza :-( dobra ale dosyć smutków
Magdziarko gratuluję zakupu pralki :-)
Zuzkus ale wszystko u Ciebie ze zdrowiem już ok?
Kasiau suwaczki śliczne aż czuć już te Święta w powietrzu![]()
rozbawiłyście mnie cycoliny
Ja tez nie narzekam choć już niebawem zrobią się małe krosteczki jak nie będzie pokarmu![]()
Mnie sam rozmiar może nie przeszkadza ale chciałabym tu i tam być trochę okrąglejsza

Aniknulka teraz już dobrze, ale do 7 roku życia nie znałam smaku chleba ciastek...a na banany patrzeć nie mogę

No i nie mam zwyczaju jeść mącznych produktów...M się zawsze o chleb do zupy upomina

Podziel się: