Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jakos sie tym nie łamię ;-) to nie te czasy, kiedy wybór bielizny był znikomy i babki chodziły bez, a na starośc cycki na plecy mogły sobie zarzucać 

no i duży biust jest przydatny, szczególnie jak sie dekolty nosi, bo odwraca uwage od wystającego brzucha ;-)
. Ja u siebie nie widzę wielkiej różnicy...przed ciążą było B, teraz też B może tylko trochę pełniejsze (nadal karmię piersią). Za to największą różnicę widzę w biodrach
Brzuch już całkiem OK, waga jak przed ciążą, a spodnie i tak muszę rozmiar większe kupować
....taka się szeroka zrobiłam
.hihi mi już powoli się robią krosteczki :-)rozbawiłyście mnie cycoliny
Ja tez nie narzekam choć już niebawem zrobią się małe krosteczki jak nie będzie pokarmu![]()

Kasiu ja krosteczek nie będę miala tylko zwisyale jakos sie tym nie łamię ;-) to nie te czasy, kiedy wybór bielizny był znikomy i babki chodziły bez, a na starośc cycki na plecy mogły sobie zarzucać
no i duży biust jest przydatny, szczególnie jak sie dekolty nosi, bo odwraca uwage od wystającego brzucha ;-)
![]()

Mój mężuś wlasnie przygotował mi kąpiel :-)dzieci śpią a wiec zeganm sie z Wami - Dobrej i Spokojnej Nocki Wam życzę ...![]()

Azile normalnie jakbym to ja Twojego posta pisałaja też z 38 do 42 podskoczyłam, brzuch jak w ciąży, też w granicach 5 m-ca , do tego ciągle 5 kg na plusie i waga ani drgnie
jedyne co mnie pociesza, to moja twarz, z księżycowej zrobiła się pociągła ;-)
a z ubraniami to masakra jakaś, bo ja jestem wąska w ramionach a cycki mi dużo urosły i raczej juz się nie skurczą, więc jak cos dobrze na ramionach leży, to się nie dopinam w cyckach
![]()
Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wagowych problemów możecie jeśća i tak waga stoi, a ja żeby schudnąć musiałabym nie jeść :-( a garderobę toteraz czasem muszę pożyczać od mamy :-( a zasze byłam o 2 rozm chudsza :-( dobra ale dosyć smutków
Magdziarko gratuluję zakupu pralki :-)
Zuzkus ale wszystko u Ciebie ze zdrowiem już ok?
Kasiau suwaczki śliczne aż czuć już te Święta w powietrzu![]()
rozbawiłyście mnie cycoliny
Ja tez nie narzekam choć już niebawem zrobią się małe krosteczki jak nie będzie pokarmu![]()
:-)