reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulko nawet jeśli będziesz przeziębiona to możesz karmić bo w mleku są przeciwciała i choroba nie przeszkadza

reklama
Ja sobie obiecałam że pośpię z Antkiem. On właśnie to robi a ja nie! Ale po 11 muszę już iść po Olka to szkoda głowy na taki krótki czas przystawiać do poduszki

Magdziara, jak ja bym chciała mieć taką sąsiadkę:tak:. U nas ciągła rotacja, ktoś się wyprowadza, następni się wprowadzają. zresztą my też mieszkamy tu dopiero 3 lata. Od samego początku, jak się wprowadziliśmy mieszka tu tylko sasiad, rozwodnik, na co dzień elegancki, kulturalny, w garniturze, a w weekendy regularnie wyrzuca do zsypu duże iliości butelek:baffled:. Na szczęscie żyje sobie po cichu, nikomu nie przeszkadza...ale nie utrzymujemy z nim bliższych kontaktów.

Joaś, zdrówka dla dzieci.
Wojtek, super fotka z chrupkiem.:-D

Dziś Staś spał lepiej. Obudził się co prawda koło 12.00, ale za to potem spał już do 7.00 W końcu trochę się wyspałam. :-)

hej mamusie:tak:
Ojj..., Magdziaro... jak ja Ci zazdroszcze takiej sąsiadki..., ja tu nie mam nikogo takiego, mieszkam tu od maja dopiero:-( w ogole na osiedlu nikogo nie znam... i jeszcze wszystko wskazuje na to, ze niedługo znow sie bedziemy przeprowadzac:zawstydzona/y: ehh...
Moja mała juz lepiej spi w nocy, bo budzi sie co 3 godz, a nie 2:-p ale zje i ładnie idzie dalej spac:tak: a rano ok 6 kłade ja do lozeczka, a ta zamiast spac to gada nieustannie, a my z Pawłem co rano ze smiechu pękamy:tak:

Czesc Kobietki!
Joas-wspolczuje,cala czworka chora-nabiegasz sie pewnie przy nich.Zdrowka dla dzieciaczkow i dla Ciebie-zeby Cie nie zarazili.
Aniknulka-tak,nawet jak jestes chora,i nawet przy niektorych lekach mozesz spokojnie karmic.Mi lekarz nawet kazal karmic jak mialam zapalenie piersi,40 stopni goraczki i bralam antybiotyk i duza dawke paracetamolu.

U nas wszystko dobrze.Wysypka na buzi jakby bladla,wracamy wiec do papek.
Nocki w porzadku,tylko Maja pozno zasypia,kolo polnocy-ale za to spi do 9.30 mniej wiecej.A i tak wstaje do niej ok.10.00,ciezko niewyspana;-)

Patyk :no: :confused2: bez komentarza to pozostawię:eek:

Bartek mi właśnie śpi, coś nie mógł zasnąc :baffled: Ł już wrócił z pracy i położył się spac. Jak mały wstanie to go nakarmie, zapakuje do wózka i pojadę sama do tesco- mam nadzieję że Bartek zaśnie na spacerku i w tesco bedzie ok :sorry:

Dodam że pije drugą kawę dzisiaj ;/ musze chyba coś zjesc

Dzień dobry mamusie:-)

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mamuś!!!!!
Gratulki dla wszystkich 6 miesięczniaków:tak:

Magdziarko pozazdrościć takiej sąsiadki:tak:
Patyczku rzeczywiście niesmaczne to to:eek:
Odnośnie prezentów to sama nie wiem jeszcze co kupię i komu:zawstydzona/y: kurczę brak mi czasu na organizację świąt:baffled: muszę namówić teściową by do nas przyjechała to może wspólnymi siłami coś wymodzimy:-)
Dzisiaj byłam z Karolem na testach wziewnych i okazało się że ma alergię na bylicę i troszkę na kurz....
jutro robimy testy pokarmowe a tam coś czuję że wyjdzie cała litania:baffled:
W pracy mam masakre :eek: jakby święta przyspieszyły się o miesiąc:szok: komórka czasem aż gorąca od rozmów:sorry: i gdzie tu mowa o kryzysie:eek:
poza tym Mikoś troszku pokasłuje i ma straszny katar, byłam u pediatry mamy brać eurespal i wykrztuśny...no nic mam nadzieję że szybko minie...

reklama
Magdalenkol Wojtuś cudowny:-) a jak było na usg nerek?
ja wczoraj wróciłam od lekarza miałam usg i badania i na szczęście wszystko w porządku:tak: czyściutko żadnych kamyków:tak: te bóle to podobno od kręgosłupa:sorry: we wtorek idę do swojej lekarki to będziemy dalej myśleć co z tym zrobić:tak:

Ula twoja Zuza mnie powala:-D

Do góry