agacina
Czerwcowa mama'08
Widze że tematy medyczne w toku.
U nas niestety też:-
Dostałam receptę na Eurespal i na razie nie mamy podawać antybiotyku - tylko jeśli nie będzie poprawy po 3 dniach.
Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widze że tematy medyczne w toku.
Jasio miał dziś 3 drzemki jedną 30 min od 9.30 do 10 potem od 12.30 do 14
ale bujałam go w wózku więc pewnie dlatego, teraz zasnął o 16.30 i znów bujany śpi nadal

żeby pediatra tak olewła sprawy
ja bym zrobiła jej awanturę i jeszcze przedstawiłabym rachunek za leki bo to przez nią Mikoś jest chory
no kurza twarz
jedni narzekają, że rodzice wymyślają choroby drudzy że to niby my olewamy sprawy, a jeszcze inni że męczymy dzieci badaniami
a oni co robią 

gdyby nie te nasze gdybanie, badania i często siódmy zmysł to pewnie dzieciaki już dawno wykończyli 

ach szkoda gadać
dobrze, że zawsze mam zapas Calcium w ampułkach i jak tylko usłysze kaszelek u Jasia zawsze 3 dniówka i znika 
nie chce mi się myśleć co by było gdyby... mój też raz zachłysnął się jabłkiem
szybku na brzuch i odbiło mu się mam nadzieję, że terz już nie ma problemów żołądkowych, a co do USG to cieszę się, że wszystko ok
bardzo się cieszę że nie załapał ode mnie ;-)
Nic zmykam. Jak już będzie o to się odezwę. Już odpowiadam. Domiś dostawał pulmikort i berodual. Mam w domu inhalator więc nie był o ztym problemu. Do tego jeszcze mukosolwan i inhalatora. Tak polubił inhalacje że zasypia przy nich. U mnie bez inhalatora to była by masakra. Więc kupiliśmy go już 2 lata temu i jestem bardzo zadowolona.Azile a jakie leki wziewne dostał Domiś?
my mamy flixotide i volumin...i jak je podajesz małemu?
.Dzięki temu zetawowi Fabianek przesypia nockę bez ataków kaszlu