reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Gratuluje ząbków, u nas nadal zero :zawstydzona/y:

Właśnie... wiele z Was już się spotkało przy kawie?? ;-)
O ile się nie mylę Magdziarka już kilka z Was odwiedziła :-D:-D

Daruuunia, gratulujemy kolejnego ząbka. Bartuś musi mieć teraz słodki asymetryczny uśmiech:-D:-D:-D.
Kasiau, jeżeli mogę doradzić...irygator jest bardzo przydatny dla osób z chorobami przyzębia, noszących aparaty ortodontyczne lub mających stałe uzupełnienia protetyczne. W innych przypadkach nie jest konieczny, a dosyć dużo kosztuje. Nie oczyści przestrzeni między zębami. To można zrobić dokładnie tylko nitką do zębów.
Dla wszystkich chorujących szkrabów szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja też chciałabym mieszkać nad morzem jak Agusia i Agacina:tak:. Teraz mieszkamy w dużym mieście i od czasu, kiedy urodził się Krzys, zaczęło mi to przeszkadzać. Ja tu nawet nie bardzo mam gdzie chodzić na spacery. Gdziekolwiek się ruszę, po 10 min dochodzę do wielgachnej ulicy. Coraz częsciej myślę o powrocie do mojego rodzinnego miasteczka. Tyle że tu niestety mamy pracę. A do tego M jest fanem dużych miast. Nie chce wyprowadzic się nawet na obrzeża, a co dopiero mówić o mieszkaniu w jakiejś mieścinie:no:.

Krzyś urządził dziś strajk odnośnie spania:no:. Odpuścił sobie jedną drzemkę, w czasie drugiej spał tylko 20 min. Pod koniec dnia był tak śpiący, że prawie zasnął w krzesełku przy kaszce (a karmiłam łyżeczką:blink:). Oczka robiły mu się malutkie i śmiesznie się otrząsał, kiedy wkładałam łyżeczkę do dzióbka, jakby się rozbudzał. Ale kiedy włożyłam go do łóżeczka, to oczka jak 5 zł i się śmiał. Usnął dopiero po kapieli.
Miłego wieczorku.

Ale fajnie Magdziarka :-) Widzę, że jeździsz po kraju ;-)
Super, że już trochę się znacie :-D taaakie zgrane jesteście :zawstydzona/y:
Mi strasznie brakuje, tu na miejscu, kogoś(czyt. inną mamę) z kim mogłabym się spotkać w dzień na kawie lub wyjść na spacer z małą :-( (znajomi owszem są, ale pracują, no i dzieci nadal nie mają... :-(). Mąż w pracy, a ja cały dzień sama z Olą...a rodzina najbliższa 100km od nas :baffled:.
Smutkuje mnie to, ale cóż poradzić...:sorry2:

joan-na
Dokładnie Cię rozumiem, ja też nie mam nawet parku w pobliżu... zadowalamy się działkami, ale tam tłok - wszystkie mamy z okolicy tam spacerują...

Ostatnia edycja:
A potem ze cztery na siku:-D:-D:-D:-D

Pańskie oko konia tuczy:-DPrezes klubu musi wiedzieć z kim ma doczynienia:-D:-DA tak na serio to myślałysmy o wiekszym spotkaniu..no i co??

Mam taką cichą nadzieję że te sto parę km. dałabym radę. A jak nie to pożyczę pampka od Kubusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co do spotkania to ucichlo. Ja już też pisałam i co i nic;-) Ale trzeba by było pomyśleć chyba tak na poważnie.

A i Madziu mam pytanie Ty jako polonistka bedziesz wiedziała;-) bo klócę się;-) nie dosłownie oczywiście z M jak się mówi: zmarzniesz czy zmarźniesz:-D

reklama
Agusia zmarzniesz ( choć ja nie polonistka ) ale tak wg mnie.
Ja miałam gości - właśnie wychodzą a ja już wpadłam na chwilkę na bb:-D

Do góry