Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie wiem ale to chyba byłoby na tyle, chyba że coś przegapiłam;-)Właśnie... wiele z Was już się spotkało przy kawie?? ;-)
O ile się nie mylę Magdziarka już kilka z Was odwiedziła![]()

.
. Teraz mieszkamy w dużym mieście i od czasu, kiedy urodził się Krzys, zaczęło mi to przeszkadzać. Ja tu nawet nie bardzo mam gdzie chodzić na spacery. Gdziekolwiek się ruszę, po 10 min dochodzę do wielgachnej ulicy. Coraz częsciej myślę o powrocie do mojego rodzinnego miasteczka. Tyle że tu niestety mamy pracę. A do tego M jest fanem dużych miast. Nie chce wyprowadzic się nawet na obrzeża, a co dopiero mówić o mieszkaniu w jakiejś mieścinie
.
. Odpuścił sobie jedną drzemkę, w czasie drugiej spał tylko 20 min. Pod koniec dnia był tak śpiący, że prawie zasnął w krzesełku przy kaszce (a karmiłam łyżeczką
). Oczka robiły mu się malutkie i śmiesznie się otrząsał, kiedy wkładałam łyżeczkę do dzióbka, jakby się rozbudzał. Ale kiedy włożyłam go do łóżeczka, to oczka jak 5 zł i się śmiał. Usnął dopiero po kapieli.
taaakie zgrane jesteście 
.
A potem ze cztery na siku
Pańskie oko konia tuczyPrezes klubu musi wiedzieć z kim ma doczynienia
A tak na serio to myślałysmy o wiekszym spotkaniu..no i co??