agusia04
Czerwcowa mama'08
Szkoda że tak jesteśmy porozrzucane a z drugiej strony będzie do kogo na wakacje jechać![]()
Kasiu, żeby tylko na obietnicach się nie skończyło;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda że tak jesteśmy porozrzucane a z drugiej strony będzie do kogo na wakacje jechać![]()
DEzięki Madziu bo ja właśnie siedze i szukam gdzie to zmienić . nawet M wołałam ale on też nic nie widział. hahaZnam na pamięć o każdej porze dnia i nocyM jeszcze nie naciska zbyt mocno.
Z nowości na bb. Zauwazyłyscie, że teraz tam gdzie są wasze sygnatury( suwaczki, zabki itp) sa paski do przewijania. Były w tej sprawie dyskusje moderatorów z adminem bo jedni chcieli mieć pełna swobode w tworzeniu sygnatur a inny chcieli ograniczyć ich wielkośc.
Cyt z admina:
Problemem jest czytelność wątków, w których większość zawartości to sygnatury. Na dwie linijki tekstu posta przypada 600 pikseli migających grafik (albo więcej).
Ostatnio wprowadziłem ograniczenie wysokości - suwaczki pojawiają się przy sygnaturach wyższych niż 320 pikseli. Limit podwyższyłem - poprzednio było to 210 pikseli. Zgłasza się jednak wiele osób z prośbą o przywrócenie pełnej wysokości wygnatur.
Chodzi o to, że chcemy czytać posty a musimy ogladac pół strony suwaczki. I teraz ich nie widac jak ktos chce zobaczyć co tam u kogo to sobie przewija.
Znów cytat za adminem:
1. w domyślnym trybie za duże sygnatury zostaną przycięte i pojawią się paski przewijania. Czyli bez zmian.
2. Dodałem dwa dodatkowe tryby wyświetlania:
- bez sygnatur - usuwa całkowicie wyświetlanie sygnatur
- pełne sygnatury - wyświetla pełne sygnatury, bez ograniczeń
Tryby wyświetlania można zmienić za pomocą listy w dolnym lewym kąciku każdej strony (obok wyboru języka). Tryb można zmieniać wedle uznania. Mam nadzieję, że dzięki takiemu rozwiązaniu większość nas będzie zadowolona![]()
Możecie sobie wyłaczyc i nie bedziecie widziały sygnatur
Temat powracał i ginął zawsze:-( Ale pewnie nadejdzie taki dzień że się zmobilizujemy i spotkamy:-)Widzę, że niechcący wywołałam temat spotkanka![]()