Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jeszcze ministrantom tak jak Mata 2 lub 5 i gra, u nas jeszcze nie zapowiadał kiedy bedzie chodził.
nie przepadam za tym zwyczajem, najchętniej wyniosłabym się na ten czas z domu. Ale co zrobić.
ja ją do łożczka a ta ze smokiem w ustach śmieje się spod niego siada głowe między szczeble włożyła i pluje smoczkiem i chichocze jak ten o panele uderza. Teraz zawinęła się , nakryła po czoło i śpi
mały wariat mówie wam.
;-)
U nas i tak nie ma szans na żłobek, ale słyszałam co się dzieje
:-)

I żeby zębolki w końcu powychodziły i dały Wam chwilkę oddechu:-)NIe uwierzycie Jasiek spał od 16 do 18to już drugi raz dzisiaj po 2 godziny
szok ciekawe jaka będzie noc
![]()

Boję się oddać małego do żłobka, ale na razie nie widzę innego wyjścia. Muszę wrócić do pracy. Ale szukam prywatnego żłobka, gdzie opiekunki będą miały mniejszą ilość przydzielonych dzieci (dowiadywałam się i zwykle to czwórka maluchów na jedną opiekunkę). Zobaczymy...jak nie wyjdzie i mały będzie w żłobku nieszczęśliwy to zostanę z nim w domu...będzie ciężko, ale on jest dla mnie absolutnie najważniejszyŻłobek to jest masakra. Olek poszedł do żłobka na miesiąc( nie powiedziałam w podaniu, że bedzie na miesiąc bo by nie przyjęli) Miałam we wrześniu praktyki zawodowe w szkole i nie było wyjścia. miał 2 latka i 7 miesięcy...wspominam to jako koszmar. Brak zabawek, przeładowanie w grupie.Nie nie
.
. Bo jeżeli będzie płakał, to chyba nie dam rady
.