Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

brunowi katarek juz praktycznie przeszedl ale chrypka zostala nie wiem skad ona sie bierze jak katarku nie ma??
zakupilam dzis farbe to sie ich pozbede
szybkiego wyleczenia polikow u Michalka

ale myślę, że przy tych kolejkach to najbardziej cierpliwy by wymiękł 
robię bardzo niepedagogicznie i puszczam jej bebe tv 
chociaż Ola na zmęczoną nie wygląda
wręcz przeciwnie - wariuje z tatą na podłodze i drze się okrutnie
Ale znając moje dziecko, poszaleje też w kąpieli, ładnie zje i szybciutko zaśnie ;-)
a mąż małą położy spać...
Marysia widzę daje czadu- pomysłowa dziewczynka! :-) Oby Misiakowi wszyskie paskudztwo już zlazło!
a to ci mama
może panikuję ale ten świszczący kaszel mi się nie podoba a jeszcze mnie mama przez telefon nastraszyła że jakieś straszne zapalenie płuc panuje i jest przeładowanie w szpitalach tfuuu tfuuu...
nie to samo co przez telefon ;-)
miejmy nadzieję, że sie nauczy i już będzie wiedziała co się robi wacikami i iherbatką ;-)
)

moja sobie odwidziała popołudniowa dłuższą drzemkę 

basen..... marzenie
ale nie wiem czy produkują kostiumy kapielowe od kolan po szyję
te rozstępy
) jak Wy to robicie, że Wasze maluszki tak jedzą dużo
hehe niestety mamy z tym problem noo ale mnie wystarczu juz taki coby brzuchol zakryl. pal szesc uda.Magdziarko a Ty jak zawsze zalatanabasen..... marzenie
ale nie wiem czy produkują kostiumy kapielowe od kolan po szyję
te rozstępy
;-)
u nas bylo to samo teraz zjadl ale tylko 120 i spi Zobaczymy jaka bedzie nocka.po popołudniowej drzemce za to dała mi popalić, nic jej nie pasowało, siedzenie-ryk, leżenie-ryk, ręce-ryk, cyc-ryk... normalnie wychodziłam z siebie, żeby ją zabawić
hehe niestety mamy z tym problem noo ale mnie wystarczu juz taki coby brzuchol zakryl. pal szesc uda.