Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

brunowi katarek juz praktycznie przeszedl ale chrypka zostala nie wiem skad ona sie bierze jak katarku nie ma??
zakupilam dzis farbe to sie ich pozbede
szybkiego wyleczenia polikow u Michalka

ale myślę, że przy tych kolejkach to najbardziej cierpliwy by wymiękł 
robię bardzo niepedagogicznie i puszczam jej bebe tv 
chociaż Ola na zmęczoną nie wygląda
wręcz przeciwnie - wariuje z tatą na podłodze i drze się okrutnie
Ale znając moje dziecko, poszaleje też w kąpieli, ładnie zje i szybciutko zaśnie ;-)
a mąż małą położy spać...
Marysia widzę daje czadu- pomysłowa dziewczynka! :-) Oby Misiakowi wszyskie paskudztwo już zlazło!
a to ci mama
może panikuję ale ten świszczący kaszel mi się nie podoba a jeszcze mnie mama przez telefon nastraszyła że jakieś straszne zapalenie płuc panuje i jest przeładowanie w szpitalach tfuuu tfuuu...
nie to samo co przez telefon ;-)
miejmy nadzieję, że sie nauczy i już będzie wiedziała co się robi wacikami i iherbatką ;-)
)

moja sobie odwidziała popołudniowa dłuższą drzemkę 

basen..... marzenie
ale nie wiem czy produkują kostiumy kapielowe od kolan po szyję
te rozstępy
) jak Wy to robicie, że Wasze maluszki tak jedzą dużo
hehe niestety mamy z tym problem noo ale mnie wystarczu juz taki coby brzuchol zakryl. pal szesc uda.Magdziarko a Ty jak zawsze zalatanabasen..... marzenie
ale nie wiem czy produkują kostiumy kapielowe od kolan po szyję
te rozstępy
;-)
u nas bylo to samo teraz zjadl ale tylko 120 i spi Zobaczymy jaka bedzie nocka.po popołudniowej drzemce za to dała mi popalić, nic jej nie pasowało, siedzenie-ryk, leżenie-ryk, ręce-ryk, cyc-ryk... normalnie wychodziłam z siebie, żeby ją zabawić
hehe niestety mamy z tym problem noo ale mnie wystarczu juz taki coby brzuchol zakryl. pal szesc uda.