Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)Oczywiście po powrocie oddaję z powrotem moderatorstwo w ręcę AsiAsiunia pamiętaj jak zachce Ci się moderować to powiedz napisz....
:-)
A to do niego niepodobne. Ciekawe jaka będzie nocka. Psychicznie nastawiam się na częste pobudki.Podobno jak się inhaluje z inhalatora to nie trzeba. My to stsujemy juz od 3 lat u starszaków i nic się nie dzieje. Ale jak mają z tuby wstawki innych leków to oczywiście przepułukujemy buzieA Tobie mowili lekarze o tym zeby pozniej po pulmicorcie przeplukac buzie Najlepiej jakby dziecko przeplukalo( no ale u tak malych jest to nie mozliwe)wiec zeby popilo czyms najlepiej woda.
Lilianko nie wiem co robic z krostkamiale chyba najlepiej je zostawic w spokoju zeby same odpadly wtedy nie bedzie blizn.
Witaj Joanno. Fajnie ze się odezwałaś. Współczuje tej 3 dniówki. My też mielśmy zapalenie płuc i zaraz 3 dniówka. U nas to była 5 dniówka.Hej Babeczki;
chciałam Wam wszystkim serdecznie podziękować za ciepłe słowaMagdziarka wszystko mi przekazała
Jesteśmy w domku na przepustce - w piątek idziemy na kontrolę do szpitala. Jest coraz lepiej - berodual i mukosolvan sprawdzają się w 100%.
Nie wiem czy Magda wspominała, że w szpitalu Mateusz załapał dodatkowo 3 - dniówkę. Co ważne, mamy to już za sobą:-)
Mamoot fajnie, że Staś tak ładnie śpi teraz. Żebyś tylko nie zapeszyła. Widać wyrzynające ząbki przeszkadzały mu w spaniu.
zdecydowanie wolę żagle, pływanie niż wspinaczkę![]()
Niech ktoś mnie stąd wygoni bo nic nie zrobię......................
Muszę się wypisać z bbale gadam głupoty jak pijana
![]()

No Stasiu ale dzisiaj pięknie pospałeś. Mamoot a Ty pewnie wyspałaś sie za wszystkie czasy. Pogratulować Wam takiej nocki. Nie zapeszając oczywiście;-)Dziś spał calutką noc do 6.30. A ja myślałam, ze mleko to mi tryśnie uszami!
.
. Nie zobaczymy się osobiście, a tak będą mieli miłą niespodziankę.
. Życzę udanej randki;-).
. więc nie będzie problemu, żeby pokój wygladał inaczej
. I jeszcze jedna zaleta. Jak mały pomaże gdzieś ścianę, można łatwo zamaskować take dzieło sztuki naklejką
.