reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam z rana , u mnie nocka przespana , mała nawet się budziła ale do siódmej podrzemać pozwoliła:-)
Najlepsze życzenia dla Jasia :-)

Witam!

Kasiau Dziekujemy
1.gif

Jasio pospał do 7.30 ale u mamusi pod pachą :rofl2: niestety o 3 musiałam go wziąść bo bardzo płakał a ja byłam padnięta po wczorajszych zakupach i pobudce o 6 :confused2:
Dzisiaj piękne słońce mam nadzieję, że te zapowiadane burze przejdą bokiem :sorry:
Na 11 do kościoła z Jasiem :tak: ciekawe jak będzie się sprawował :happy:

Ale ten czas leci już 10 m-cy :szok:
a zębów nie widać :rofl2: zaczynam się martwić :-(

życzymy miłej, słonecznej niedzieli :-)

WITAJCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteśmy, wróciliśmy cali, było super!!!! Bardzo za Wami teskniłam!!!!!!!

Odezwę się pozniej, bo musze się rozpakowac i lece do kosciółka :-)

Ale się cieszę że już jestem z Wami!!!! :-):-):-)

Witam po dwóch dniach przerwy :-)
I kogo widzę.... Daruuunia :-D :-D :-D NARESZCIE :tak: Tęskniłyśmy tu baaardzo za Tobą :tak:
Jasiu - najlepszego :-)
My wróciliśmy 2h temu (później korki, więc zawsze wcześniej od rodziców wyjeżdżamy ;-)) Weekend baaardzo udany :-) Zaliczyliśmy tyle rodzinnych spacerków że ho ho :-D A dziadkowie świata poza wnuczką nie widzą :laugh2: Spotkaliśmy się z rodzinką (wszyscy w szoku jaka Ola już duża :szok:) i moją przyjaciółką z podstawówki :tak: Było super, aż szkoda że tak krótko :zawstydzona/y: no i pogoda.... jak na zamówienie :-D Mam nadzieję, że i Was porozpieszczała :tak:
Tymczasem ;-)

Ostatnia edycja:
I my się meldujemy po szaleństwach spacerowych - boli mnie gardło ale mam nadzieję , że szybko przejdzie
Zaliczyłyśmy i kościółek i obiad u babci i spacer i wizytę u dziadka więc mamy już dosyć.
Daruunia fajnie , że już jesteś :-)

reklama
Do góry