reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kobietki!:-)

Wisze,ze nie tylko ja zaniedbalam bb w czasie swiat;-)
U mnie rodzinka jeszcze do piatku,wiec bede rzadko lub krotko.

Dzis mielismy chrzciny,Maja zniosla dzielnie cala dluuuga msze,choc juz pod koniec sie niecierpliwila;-)

My zmeczeni goscmi,M zmywa w kuchni,a ja przegladalam wlasnie zdjecia.
Buziaczki wszystkim i milych dalszych Swiat!:-)

reklama
Witajcie!!!
Jak tam lany poniedziałek- mokre? ;-)

Ja zostałam zaatakowana przez @, więc mi nie do śmiechu, brzuch boli, spac mi się chce, chodze jakbym w łeb dostała, Ł poszedł do kościoła, ja teraz nie dałam rady, pojdę wieczorkiem, pozniej jedziemy do teściów.

Miłego dnia Wam życzymy ;-)

A my już po wszystkim, świętach , chrzcinach, wizytach i wielkim żarciu.
Jutro od nowa - teraz czekanie ma majówkę.
Mnie tam trochę Wercia oblała a m nawet nie próbował:-)

No i ja zostałam zlana, przez Ł, teścia i faceta na stacji benzynowej :-D;-) ale ten ostatni to mnie tak zaskoczył że szok- wrzasnęłam przy kasie tak, że wszyscy się smiac zaczęli :rofl2::-D:-D:-D:sorry:
no to niezle,ale co to za wesoly facet???:-D:-D:-D
A my już po wszystkim, świętach , chrzcinach, wizytach i wielkim żarciu.
Jutro od nowa - teraz czekanie ma majówkę.
Mnie tam trochę Wercia oblała a m nawet nie próbował:-)

Kasiau m sie pewnie bal,hihihi:laugh2:

My juz po imprezce urodzinowej Marysi kolezaneczki bylo super teraz powoli sie pakuje i jutro fruuu...w droge

Milego wieczorku:tak:

Witajcie!

U nas też już wszystko do normy wróciło- oprócz mojej wagi :-p;-)

Bart teraz stoi mi w łóżeczku i skrzeczy, mnie troche jeszcze brzuch boli... dobrze, że obiadu nie musze robic ;-)

Lecę do mojego szkraba! Papa :-)

Dzien Dobry
Wszystko co dobre szybko sie kończy... juz po Chrzcinach- impreza udala sie...
Moja Nadia w ciągu trzech dni zaskoczyla nas nowymi wyrazami chodź, daj, to( pokazuje paluszkiem) i ..buziaa :-Dwiem wiem, ze to nie ten watek ale chcialam sie pochwalic :zawstydzona/y:
Poza tym Nadia probuje sama chodzic.. ale jeszcze za wczesnie by pisac, ze samodzielnie chodzi :tak:
Fabio juz w przedszkolu, Nadia bawi sie a ja poranna kawke popijam-
do poźniej:-)

reklama
dzien dobry!

U nas wszystko wrócilo do normy po swietach:tak: P. pojechał do roboty, ja znów od rana do wieczora sama z Pauliną... . Ogarnełam się, wypiłam kawke, pranie się pierze... :tak:
W ogóle zaczyna nam brakować kasy na zycie, po prostu super:zawstydzona/y: ale nie będę sie zalic, bo po co...!

Po swietach zaś przybrałam na wadze:-p narazie bede musiała zrezygnować z aerobicu, bo kasy brak, ale mam zamiar w tym czasie wychodzic pojezdzic na rowerze:tak:a tak mi fajnie było na tych zajeciach:-(

I musze sie pochwalić, ze Paulinka w domu spi juz tylko w łozeczku:-) Raz albo 2 razy dziennie... w koncu sie nauczyła... nie wazne czy dzien czy noc...:tak: Tylko, ze musze jej bajeczki czytać zanim zasnie:-pale wieczorem pada jak tylko odkładam ja do łozeczka, jeszcze nigdy 20 nie dotrzymała:-D

Miłego dnia mamusie:tak:

Do góry