reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
I ja witam:-)

święta, święta i po świętach... jestem, bardziej zmęczona niz przed... zjeździliśmy rodzinę dookoła, mała broiła na caałego (myslałam, że mi dzikusek rośnie bo ciągle tylko ze mną, a tu okazało się, że lgnie do rówieśników, piszczy, zaciesza się, normalnie w szoku byłam i inne maluchy też :rofl2:) a od dzis znów muszę małą do pionu stawiać, bo wypieśclili ją na maksa... za to usnęła ładnie sama w łóżeczku,a myslałam, że po tylu dniach niespania w dzień w domu będą problemy... jak mała wstaie jemy obiadek i śmigamy do teściówki, bo ma dziś wolne :tak: a wieczorkiem wybywam na nasz trawnik, żeby w końcu zaczął ogród przypominać...

miłęgo dnia mamusie :-)

Hej dziewczyny!:-)

U nas tez po swietach,M z powrotem do pracy.Na szczescie mamy z Maja towarzystwo-moja mame i brata.
Teraz Maja spi,a potem dam jej obiadek i wybieramy sie wspolnie na zakupki.
Milego dnia!:-)

witam:-)
u nas jak u wszystkich swieta szybko minely:-D
bruno wlasnie usilnie broni sie przed pierwsza drzemka ale mam nadzieje ze w koncu sie podda...dzis pobudka na szczescie znow o 7ej bo przez swieta wstawal o 6ej chyba szkoda mu bylo czasu:-D
maly wstanie to idziemy do miasta kupic prezent dla znajomej..mam nadzieje ze sie uda bo niestety nie wszedzie da sie z naszym wozkiem wejsc a po za tym jak polki za blisko to maly robi "porzadki" od razu:-D
milego dnia wszystkim:-)

Majka dobrze, że napisałaś o obiadku- właśnie miałam wychodzic na spacer, a wiedziałam że o czymś zapomniałam- teraz już wiem- Bart by był bez obiadu ugotowanego... w takim razie na spacer pojdę troszkę pozniej ;-)

Bart już wstał z drzemki, teraz bryka po mieszkaniu- wszędzie mi wstaje, a mi aż serce przestaje bic, bo mam wrażenie że zaraz poleci do tyłu! :sorry:

Ł jak zwykle w robocie, ale za to ja dzisiaj idę na aerobik ;-)

Pogoda w mirę ładna to trezba wykorzystac- właśnie wstawiłam pranie ;-)

Miłego dnia!

Bart już wstał z drzemki, teraz bryka po mieszkaniu- wszędzie mi wstaje, a mi aż serce przestaje bic, bo mam wrażenie że zaraz poleci do tyłu! :sorry:
Moj Wojtek opanowal do perfekcji upadanie na tylek

Miałyśmy iśc do żłobka a tymczasem Natalka ucięła sobie drzemke. Pójdziemy jak się wyśpi i zje :tak:
016.gif
a to tak mozna?

U nas p[ogoda cudna. Bylismy na 2 spacerkach Wojtek teraz drzemie a ja spijam popoludniowa kawke

Witajcie!
Ja tylko na chwilkę, żeby się przywitać. Wróciliśmy szczęśliwie tylko Jasiek znów przyprawił mnie o palpitacje - połknął szpilkę w sobotę a w poniedziałek wydalił ją z kupką. Nie wiem jak to się stało :no::wściekła/y: zła na siebie i cały świat przebrnęłam przez Święta myśląc tylko żeby wszystko było w porządku. Cóż na ostry dyżur nie było co jechać, najważniejsze że wyszła, kupka normalna, zachowanie też ale o zgrozo na usg musimy czekać 2 tyg :wściekła/y: mimo karnetu medycznego za bagatela 300 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wk....wia mnie to wszystko dobrze, że świeci słońce i wychodzimy częściej na spacerki :tak: wtedy ładuję akumulatory i odpoczywam psychicznie.:tak:
Przepraszam, że teraz mniej się udzielam ale za 1,5 m-ca wracam do pracy, poza tym korzystam z powietrza i cieszę Jasiem :tak: wszystko wraca do normy :tak:
lecę zaraz na aerobic wyskakać nerwy :rofl2:

buziaki :-)

reklama
A dlaczego nie?? :nerd: Żłobek jest prywatny, cały kwiecień chodzimy na okres adaptacyjny (płace za godzine) - kiedy chcemy i na ile chcemy. Nie ma znaczenia czy przyjde rano czy po południu. Czy będe 2 czy 6 godzin. Od maja (kiedy wróce do pracy) Nati zaczyna chodzic na 1/2abonamentu a od czerwca na pełny.:happy: Ale i tak moge Ja przywieźc i zabrac ze żłobka kiedy chce :-)
chyba ze tak
Anikinulka to mialas przezycia ja chyba bym osiwiala. Dobrze ze wszystko ok

Do góry