Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) a od dzis znów muszę małą do pionu stawiać, bo wypieśclili ją na maksa... za to usnęła ładnie sama w łóżeczku,a myslałam, że po tylu dniach niespania w dzień w domu będą problemy... jak mała wstaie jemy obiadek i śmigamy do teściówki, bo ma dziś wolne
a wieczorkiem wybywam na nasz trawnik, żeby w końcu zaczął ogród przypominać...

Moj Wojtek opanowal do perfekcji upadanie na tylekBart już wstał z drzemki, teraz bryka po mieszkaniu- wszędzie mi wstaje, a mi aż serce przestaje bic, bo mam wrażenie że zaraz poleci do tyłu!![]()
a to tak mozna?Miałyśmy iśc do żłobka a tymczasem Natalka ucięła sobie drzemke. Pójdziemy jak się wyśpi i zje
![]()

zła na siebie i cały świat przebrnęłam przez Święta myśląc tylko żeby wszystko było w porządku. Cóż na ostry dyżur nie było co jechać, najważniejsze że wyszła, kupka normalna, zachowanie też ale o zgrozo na usg musimy czekać 2 tyg
mimo karnetu medycznego za bagatela 300 zł 

wk....wia mnie to wszystko dobrze, że świeci słońce i wychodzimy częściej na spacerki
wtedy ładuję akumulatory i odpoczywam psychicznie.
wszystko wraca do normy 

chyba ze takA dlaczego nie??Żłobek jest prywatny, cały kwiecień chodzimy na okres adaptacyjny (płace za godzine) - kiedy chcemy i na ile chcemy. Nie ma znaczenia czy przyjde rano czy po południu. Czy będe 2 czy 6 godzin. Od maja (kiedy wróce do pracy) Nati zaczyna chodzic na 1/2abonamentu a od czerwca na pełny.
Ale i tak moge Ja przywieźc i zabrac ze żłobka kiedy chce :-)