Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chociaż jak mniejsza była to jej nie przeszkadzały 
Więc się relaksowałam
książką :-) Teraz podjada tatusiowi schabowego i ziemniaczki
A potem może w nosidełku na krótki spacerek bo nie pada...
cały czas zakładaja tą siatkę, do galerii ze szwagierką nie pojechałam, na zakupach nie byłam na spacer też nie wyszliśmy, na dodatek mam MEGA syf w domu, ehhh i dalej ją tam zakładają, niedawno musieli jechac przez cały kraków do obi, bo u nas w obi takiej siatki nie było- a mądry Ł kupił za mało- i ponad 2 godziny ich nie było przez korki, mam nadzieje że do 18:00 się wyrobią bo chce isc na aerobik 
No to bedzie mały przedszkolak. Będzie w domu piosenki spiewał...bedziesz chodziła na występy na dzień mamy i inne...ale to wzruszające chwile![]()
Mamoot cieszę się, że Wojciaszek dostał się do przedszkola. I tak jak Magda napisała te pierwsze piosenki, wierszyki, występy przedszkolaków są bardzo wzruszające. Do tej pory jak przypomnę sobie Kacpra na występie na Dzień Mamy to mam gęsią skórkę. Rewelacyjne przeżycie:-):-)
Mam nadzieję, że i u Was też coś kapnęło z nieba![]()

tylko, ze ja znów nie wyspana... mąż znów mnie "łapał"... ma ktoś jakis pomysł, zeby go tego oduczyc
Normalnie męczące to strasznie, a nie chce wynosic się z sypialni...
Ale nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam... normalnie śmiac mi sie chce z całej tej sytuacji
pracowałabym po 12h... dniówki albo nocki w weekend, ale jak bede miec dniówki to mała mnie w ogóle nie bedzie widziec
Jeszcze czekamy na decyzje co z mieszkaniem we wtorek... . 
Pocieszam sie faktem, ze w soboty mała bedzie zostawiac z babcią jedną albo drugą, a w niedziele bedzie z tatą siedziec... wiec jej to chyba tez dobrze zrobi, a ja te 5 dni będę sie nia nacieszac jak tylko bede mogła
i moze dla mnie tez to bedzie dobre... No, zobaczymy!
Malutka odpada na pierwszą drzemkę
ja popijam kawkę mniam. Spacerek przed południem murowany
Wczoraj pustki na bb, ja oczywiście przy Housie :-)
i wymęczyłaś się na aerobiku
ja czekam na zamówione dvd i zaraz rozpoczynam kolejne ćwiczonka w domu, te które ciągle robię już mi się znudziły 
a co do męża... ciężki orzech do zgryzienia