reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witajcie mamusie... u nas ze spacerku nici bo Julinka właśnie odpadła... spała tylko póltorej godzinki z rana... wczoraj wzięłam ją do parku miejskiego, a tu numer, bo jeszcze był kucyk i baloniki :-) zobaczyła kucyka, o kurd eile było pisku!!! potem darła się na niego bo się odwracał od niej co i rusz :-) potem krzyczała na gołębie, aż te uciekały... potem pisk, kaczuszki pływały, ale się dziecko cieszyło, szok... ja byłam wczoraj u lekarza, z drugą dzidzią jest wszystko super, ma 1,90 kg... i ponad 40 cm, znów się szykuje wielkie dziewuszysko... więc gra gitarka :-)
Asiowo, ja, jakbym nie była w ciązy z tą drugą, to już daaaaaaawno bym pewnie była mamą pracującą, najlepiej chyba na początku zostawiać z kimś małą na godzinkę, dwie, a potem coraz dłużej.... i w taki sposób dzidziu nie przeżyje szoku, jak mamusia wyjdzie do pracki...
Maajko, dla zażegnania konfliktu, cyrklujcie w dwa i pól roku hihihi, a tak poważnie, to 2-3 latka to optymalna różnica pomiędzy dziećmi, nie ma co robić dużej przepaści... jakoś tam się dogadacie :-)
Pozdrawiam mamuśki

No i my już wróciliśmy ;-)

U teściów było bardzo fajnie!!!! Wypiłam 2 piwa i do tej pory mi sie w głowie kręci :zawstydzona/y: Ł poszedł do pracy, a ja jestem sama z Bartekiem, który jest taaaki śpiący, że szok, a usnąc nie może :sorry:
Mam nadzieje że zaraz uśnie, bo chcę isc pod prysznic i położyc się do wyrka ;-)

Miłego wieczoru dziewuszki ;-)

Moja śpi a ja w końcu postanowiłam poleżeć w wannie ale weszła Wera i skończyła się samotność :-).
Mata - to pomysł na z torebki...:-D:-D:-D

Mój Domiś też juz śpi, odpadł dziś natychmiast bo butli.
Asiowo ja bym spróbowała na twoim miejscu , jak ci nie bedzie to wszystko odpowiadać to zostawisz prace. A moze dzieki wyjściu do pracy , spotkasz kogoś kto ci zaoferuje lepszą.
A ja wczle nie tesknie za pracą. Ani troszke. Mam tak dzień zajęty , zę czasem nie wiem kiedy zleciał. Dużo udzielam sie w skzole w trójce klasowej. Mam kontakt z rodzicami i mi to wystarcza. Trójk dzieci pochłania wolny czas. No i dzięki temu ze siedze w domu moje hoobi rozkwita. Fajnie jest być w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alize to dobrze że czujesz się w domku dobrze - mi chyba brak tego 3 go do opieki :-D Najważniejsze że się nie nudzisz i
miło spędzasz czas .Ja się też udzielam w trójce klasowej ale czuję się osamotniona w tej trójcy bo o mnie tam najwięcej widać a ze wszystkim to ja dzwonię z inicjatywą

Kasiu jeśli o trójke klasową to u mnie tylko ja coś robie, ale mi to nie przeszkadza. Mam super Pania wychowawczynia i nawet paczki na święta Bozego Narodzenia robiłyśmy razem. Ja sie ciesze ze nikt mi sie nie wtąca. Teraz zakończenie roku więc znowu będzie składka , znowu bieganie za rodzicami i błaganie o kase. Ale dzięki temu jest co robić.
A nareszcie w tym roku zrbiłam porządek z truskawkami w ogrodzie, bo rok temu to mi brzuch nie pozwalał. Z resztą w tym roku to Domiś mi tez nie dał robić. Pieliła me 3 dni ,każdego dnia po 15 minut.:-)

Azile wiesz ze mi brajkuje tego udzielania sie w trojce klasowej W tym roku zrezygnowalam bo stwierdzilam ze nie bede miala jak z Wojtkiem Tymbardziej ze ja nie mam go z kim zostawiac. Noo ale jak Wojtek pojdzie do przedszkola to sobie odbije. Panie w przedszkolu juz mowia ze mnie wybiora bez zadnego ale.Soprawdzilam sie u Kingi . Ja mam caly c zas kontakt z przedszkolem bo siostra pracuje i u nas nie ma placu zabaw innego wiec tam chodze z Wojtkiem na slizgawke.
Witajcie u nas noc normalna jedna pobudka . Maz z Kinga pojechal na zawody do Łodzi Nic tam Kinga nie osiagnie ale zawsze to jakias rozrywaka. Ja troszke ogarnelam mieszkanko aleQWojtek juz drzemie wiec mnusialm zrobic przerwe.

reklama
Witam!
U nas dziś też zawody międzyszkolne w szachach. Zaraz Gabryś , Madzia i M wychodzą . Domiś na razie u babci za ścianą a ja na bb. Życze wszystkim udanej soboty.!!!!!!!

Do góry