reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam:-)
widze ze pustki bo pogoda ladna a u nas deszcz:-(
maly bawi sie klockami a ja kawka bo spac sie chce w taka pogode...obiadek juz zrobiony...m pojechal podrzucic kolege bo oddaje samochod do naprawy wiec moge poleniuchowac..moze po poludniu przestanie padac to pojdziemy na spacerek:tak:
Bbkania zdrowka dla Natalki:tak:
powodzenia na zawodach dla Kingi i Gabrysia:-)
milego dnia:-)

reklama
Witam a ja miałam nadzieję , że się dziś wyśpię a tu mała mi urządziła pobudkę o 5,12
Ogarnęłam mieszkanko jako tako i niedługo się wybieram na słoneczko , wieczorkiem przyjeżdża m :-)
Zdrówka dla Nati

Ostatnia edycja:
Dużo zdrówka dla Natalci!!!

A ja poprzątałam całe mieszkanie razem z balkonem :tak: byłam na zakupach jedzeniowych, zaraz spróbuje nakarmic Barta i jadę ze szwagierką i z Bartem na zakupy do galerii, mam nadzieje że Bart wytrzyma jazdę tramwajem i ogólnie bedzie grzeczny...normalnie boję sie jechac z nim gdziekolwiek- taki terrorysta z niego :sorry:

Miłego dnia!

Ewcia dziekuje !! Właśnie podaje Jej Nasivin i Zyrtec. Mąż ma kupic masc majerankową. Wczoraj podałam jej tez syropek na kaszelelk ale dzis lekarka nie kazała do więcej podawac. Natomiast przepisała nam na noc hydrocortizon w czopku i jest problem bo lekarka twierdzi, że to OK a pani w aptece nie chce tego wydac...:no::no: Już do drugiego lekarza dzwoniam sie upewnic, ale każdy potwierdza diagnoze pierwszego lekarza.....

Zyrtec? a po co? przecież to antyalergiczne! Natuś ma uczulenie czy alergię? lepsza byłaby rinopanteina, ale też maść jest super... smarowałam jej tą rinopanteiną to ustąpiło po 3 dniach... a jesli dzis nie ma twojego lekarza, to wal na osrty dyżur do poradni dyżurnej i tam ci doradzą co i jak w ramach wątpliwości... u nas też przepisała czopki małej ale leży całe opakowanie bo każdy się boi Julce tego zaaplikować :-D ewentualnie jak bardzo jej będzie gardełko dokuczać to masz stodal albo syrop prawoślazowy... trochę jej ulży, i psikać tym tantum verde, ale moja sobie nie dala psikać bo ja to wpieniało :-D

A my już wróciliśmy, Bart trochę dawał czadu- dobrze, że byłam ze szwagierką bo sama to bym nic nie kupiła :sorry: a tak to kupiłam sobie bluzkę, z której jestem bardzo zadowolona ;-)

Bartmi spał dzisiaj tylko raz- rano, więc mam nadzieje że zaraz uśnie, bo mama by sobie odpoczęła- nadreptałam się troszkę- ale uwielbiam takie zmęczenie :-p;-)

Weekendowa cisza na bb ;-)

Ja już wykąpałam Barta i nakarmiłam, ale cos spac mu sie jeszcze nie chce... Ł w robocie, a ja jak Bart zaśnie idę pod prysznic i pewnie coś ogladnę w tv ;-)

Miłego wieczorku :tak:

Zastój na forum totalny.
Gabryś powrócił z szachów bez specjalnych osiagnięć. Grunt , ze chłopak sie nie załamuje i niczym nie przejmuje. Ja dzis domek posprzątałam. Niespodziewanych gości ugościła i teraz odpadam na całego.
Zdrówka dla Nati i pocieszonko dla Fabianka (szkoda, ze musiałaś mu wyrwać ząbi)

reklama
Najepsze życzenia dla Michałka i Zuzi

Cichutko przez weekend:szok: Wszyscy korzystają z pogody. My też popołudniu zmykamy poszaleć na plaży. Kubalo dzisiaj mia kiepską nockę. Budził się częsciej. Mam podejrzenie, że kolejny ząbek go męczy. Bo tak samo było przy poprzednich:tak::tak:

Azile fajnie że Gabryś tak bardzo nie przezywa zawody. I na sukcesy przyjdzie czas:tak::tak::tak:. Trzymam kciukasy za niego

Zdróweczka dla Natalcii. Zdrowiej szybciutko:tak::tak::tak:

Joasiek fajnie masz z tym ZOO wrocławskim:tak::tak::tak: My jak jedziemy w rodzinne strony to zabieramy dzieci tam. Ostatni raz byliśmy w październiku:-) Kuba miał to w nosie ale Kacper miał frajdę niesamowitą. Od naszej wyprowadzki (3,5 roku) byliśmy więcej razy w ZOO we Wrocławiu niż jak mieszkaliśmy na Dolnym Śląsku:-D:-D:-D:szok:

Do góry