• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie :-)

Mata - ale masz super nowy suwaczek :tak: motywuje? ;-)
Bbakania - ciacho :-) mniami, ale dla mnie tylko w marzeniach :zawstydzona/y:

Wyspana jestem :-) mała w prawdzie trochę marudziła w nocy, ale zaraz zasypiała :tak: Teraz zalicza swoją pierwszą drzemkę ;-)A ja oczywiście z kawusią na bb :-p mały tu ruch ostatnio ;-)
Słonecznego dzionka!

Asiowo!
choć jestem tu nowa to również serdecznie gratuluję! :-) my z mężem też w tym roku planujemy postarać się o jakiegoś braciszka lub siostrzyczkę dla naszej pociechy :tak:

reklama
Asiowo gratuluję Wam serdecznie:-):-):-):-)

Najlepsze, życzonka dla Jasia i wszystkich wczesniejszych solenizantów

Bbakanuia mam nadzieję, że ten mandacik da się anulować. Walcz o swoje. Jakiś wredny ambitny typek Ci się trafił:szok:

Przez weekend nie miałąm czasu napisać nic. Staraliśmy się wykorzystać na maxa ładną lecz trochę wietrzną pogodę. A to grill, a to spacerki całą rodzinką i.t.p.
Pomimo, że M chodził do pracy udawało nam się spędzać popołudnia razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry