daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Daruuunia - to kiedy Bart do żłobka się wybiera?
Od września
aż mi ciarki przeszły... no i matka do pracy wraca ;-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daruuunia - to kiedy Bart do żłobka się wybiera?
aż mi ciarki przeszły... no i matka do pracy wraca ;-):-)
u nas z samiutkiego ranka w słoneczku ponad 30 stopni, a teraz ponad 25 w cieniu 
Mata gratuluje decyzji o podjęciu studiów. Zarządzanie w administracji i gosodarce publicznej brzmi interesujaco![]()

ale z drugiej strony, to zawsze łatwiej ;-)Nie dawno sie głowiłam jak to mozna tyle prać... a dziś mi klamerek brakłoJa juz wywiesiłam 2 pralki prana, 3 się kotłuje w pralce.
ale miałam nosa i dokupiłam rano, a do tego zostało mi pół sznurka do wieszania, a ja dopiero jedno pranie puściłam, a z jedno jeszcze na pewno będzie 
chyba jak Dobrusia lepiej pośpi, w końcu z jednego dnia są 
Mata... super kierunek, gratuluje decyzji, ja musze sie sprezyc z moją pracą... 3 rozdział mi został i tak lezy 5 miesiecy nie tknięty, a mam miesiac czasu zeby oddać prace![]()
:-)Od wrześniaaż mi ciarki przeszły... no i matka do pracy wraca ;-):-)

) a ja mały relaksik z bb ;-) ale dziś sporo pracy mnie czeka, bo podjechać chcę do mamy na grób, porządek zrobić, musze teściówce serwetke skończyc, bo chcę jej jutro dać, poza tym pranko, obiadek... byleby mała mocno nie marudziła ;-)
już prawie 1,5 h a to do niej niepodobne
a ja normalnie zaczynam się nudzić
ale raz kiedys można 
ostatnio pracowałam za najniższą, odpowiedzialna raca, dużo jej, ale dawałam z siebie wszytsko, a jak musiałam pójść na zwolnienie, to tak za przeproszeniem mi tyłek obrabiali że szok
i weź tu bąż pracowity, pomagaj całemy działowi, a tu co ciebie spotyka? ehh szkoda gadać, dlatego teraz chce wziąc sprawy w swoje ręce, te 2 lata jeszce się przemęczę, może akurat znajdę cos fajnego w trakcie studiów? no i przede wszystkim koniec z mysleniem lepsza jakas praca niz żadna, wolę robic coś co będzie mi sprawiało przyjemność, nawet jak na początku nie będzie z tego dużo kasy 

mała mnie wpieniła, nie chciała spać, w końcu chciałam jej dać zupkę a ta mi... usnęła!!! ale jestem zła!!! i póki co śpi już koło pół godziny. tamta druga dokazuje, skurcze mam co 15-20 min, a że dziś miałam dosyć nerwowy dzień, to może wreszcie coś się ruszy... oby...