• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane :-D:-D
w Kielcach też słonecznie i cieplutko :-D a zapowiada się gorący tydzień z tego co przewidują prognozy ;-)

Marlenko, wracaj do nas i nie narzekaj na brzydką pogodę ;-) :tak:

Basiu, witaj :-D super, że weekend miałaś udany :-D
a co do mojej laseczki... dostała rano Espumisan, to po południu raz się tak zwaliła, że wszystko było ukupione... a potem jeszcze raz poprawiła i jest o wiele spokojniejsza!!! :tak::-D a zauważyłam, ze dziś przespała mi noc bez jedzenia!!! od 23 do 8 rano :szok: wsciekła się chyba ;-) teraz już pojadła i sobie leży i się rozgląda ;-)

a Julinka kochane dziecko, mimo dokuczających ząbków śpi całe noce :-)

PS Basiu, ja tam bym się cieszyłą, jakbym miała taki obuwniczy "przypał"... bo nawet nie mam czasu sobie kupić czegoś nowego...

udanego i słonecznego dnia Wam życzę babeczki :-)

reklama
Hej mamusie!:blink:
My też mieliśmy udany weekendzik,
znajomi wczoraj byli z dziećmi i o dziwo chłopaki mimo
duuużej różnicy wieku (9 lat, 4 lata, no i Wojtek 1 rok;-))
wspólnie się bawili. :-)Polegało to bardziej na pokazywaniu i
zabawianiu mojego synia, ale zawsze to jakaś integracja.
Potem wszyscy szaleli do wieczora na placu zabaw i
Wojtek trochę się chyba przeziębił, bo dziś dostał tempki w nocy.
Teraz odsypia długie bezssenne godz.,a ja też dopiero się zwlekłam.

Bbakaniu my też mamy tylko jeden rower i jeździmy na zmianę:-D
Kasiau - nie ma to jak porządne zakupki odrazu człowiek się lepiej czuje.
Ja niestety w tym miesiącu muszę się powstrzymać od kupowania, bo T. dostał wypłatę tylko za 2 tyg. pracy:no:.
Jakoś musimy dobrnąć do końca miesiąca.:shocked2:
Marlenka - udanego dzionka i choć troszkę słonka!:happy2:
Magdalenka- upały powiadasz :confused:- fajnie by było....

dziewczynki ja chetnie bym wrocila do Pl,albo chociaz na cale lato chcialabym zostac,ale niestety nie moge,no coz zakladam dzisiaj zimowa kurtke,biore wieksza spacerowe i w droge,polece na skroty do kolezanki chociaz na chwilke,ale narazie czekam az Marysia pojdzie na drzemke nr1

Basia zycze udanych zakupkow,tylko sie cieszyc,nowe butki,mmm marzenie:-D:-D:-D
Ewunia jak tak piszesz o Ani,to mi sie moja Marynia malusia przypomina:tak:

Mejdia fajny dzionek mieliscie,mam nadzieje,ze u Wojtusia ta tempka to na zabki

Uffff, Marlenko, ale na szczęście się poprawiło z tym brzuszkiem... ale nie chce jeść w nocy i spi całe noce!!! z Julką mogłam zapomnieć o tym!!! co i rusz się budziła i niestety szybko musiałam podać NAN :-( a tutaj na razie wyrabiam, ale Ania jadłaby na okrągło :szok:

HEHE, Marlenka nie musi wietrzyć okazji do zrobienia nowych sprawunków :-D:-D:-D:-D

Witajcie:-) U nas standard. Nocka przespana. pogoda z oknem do dupy. Zaraz dopiję kawkę i lecę na zakupki.

Basiu to imprezka udana. Zakupki udane. Mhhhm czego można chcieć więcej:-D:-D:-D A przygoda z butem hahahahaha fajnie musiałaś wyglądać. Widzę, że zmartwiona jesteś że trzeba kupić nowe buciczki:-D:-D:-D:-D

Kasiu proszę proszę poszalałaś troszkę na zakupkach. Super

reklama
Dzien Doberek

U nas nocka super fajna, ostatnio duzo spimy, no ale im dłuzej spię tym bardziej jestem zmęczona:-D chodzę jakaś poprzęrącana ...
Nadia zaraz zasnie, Fabio bawi sie u siebie w pokoju, ja juz ogarnelam mieszkanie i zaraz biore sie za obiad...

Marlenko zyczę lepszej pogody, powiadasz kurtkę zimową załozysz .. brrrr:baffled:

Agusia bardzo dogłębnie okreslila pogodę nad polskim morzem hahha, :-Dhahaha

Basiu super, ze weekend i imprezka udała sie :tak::-)

Ewcia oby tak dalej z Anulką, niechaj przesypia całe nocki i bole brzuszka minęły !

Kasiu a co tam ciekawego kupilas???
Mejda narobilas mi smaka z szarlotką ale niestety teraz ja mogę tylko odłam tego ciacha zjesc czyli jabłko( dieta) hahaha:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry