reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam Agat :-)

Ewunia mi w szpitalu polecili kropelki esputikon (chyba 2-3 kiklka razy dziennie), niby skład podobny do espumisanu, ale u nas działały świetnie :tak:

u nas kolejna wiercąca nocka, ale się chyba przyzwyczaiłam :sorry2: niedługo smigam na spotkanie klasowe, już nie mogę się doczekać :-)

do poklikania wieczorkiem ;-)

reklama
Hej dziewczyny!
U nas straaaasznie leniwa sobota:-)Mielismy sprzatac,ale nam nie wyszlo;-)Zaliczylismy tylko krotki spacer z Maja i szybkie zakupki w supermarkecie.
Teraz M pojechal ogladac samochody ze znajomym-moze bedzie cos ciekawego dla nas....Bez samochodu w duzym miescie to po prostu bieda....
Ewunia-sprobuj tez Anie polozyc na pleckach na swoich zgietych kolanach i porob jej delikatnie rowerki nozkami-u nas pomagalo,zaraz Maja prykala i robila kupke.Oby Ani tez pomoglo.

Milego weekendu wszystkim!:-)

Maajko, serdeczne dzięki, wypróbuję tego bo idzie oszaleć :-( morduje się biedna... wrrrr niby na piersi dzieci kupkę powinny robić co parę dni, ale widocznie moja królewna jest inna... a najgorsze że trochę schizuję, bo z Julką nie miałam takich historii... a z nóżkami to podnoszę jej troszkę do góry, a to to...
Martusiu, Tobie też dzięki, zapytam się o te kropelki w aptece...wykupię chyba wszystko, co możliwe, aby Ani tylko ulżyć :tak:

Hej wieczorkiem - widzę, że pusteczki....:tak:

My dziś byliśmy na Starówce, pogoda była średnia,
ale spacerek całkiem udany.:biggrin2:
Wojtek zaczepiał wszystkie panie w autobusie,
wdzięczył się, stroił miny, ja nie wiem po kim to ma:confused:

Ewunia nie wiem co Ci poradzić , espumisan Wojtkowi
trochę pomagał ,poza tym przez 3 miesiące męczyła
go kolka od. 4 rano codziennie:baffled: i dużo zrobić się nie dało.

Mata - mam nadzieję, że spotkanko udane i poplotkowałaś troszki;-)

Maajka jak tam samochodziki - udało się mężowi coś wypatrzyć?

Pa - miłej nocki:-p

Ewunia Michał miał gazy i wiedziona doświadczeniem po Marysi dałam my Sab Simplex. POMOGLO!!! Ale najważnijeszu jest masaż antykolkowy - nawet 10 razy dziennie! I mocno! Póki gazy nie odejda. A jak nie przejdzie to niestety moze byc potrzebna zmiana diety u ciebie.

Masaż na kolkę

tu jest caly masaz pokazany

Co do wagi to mi po drugim dziecku duzo gorzej zrzucic.

generalnie bedzie mnie juz malo - jutro mam chrzciny siostrzeńca (jestem chrzestna) a 15 wyjeżdżamy na wakacje - jak tylko złape zasieg to sie pewnie odezwe.

Ja tez jestem rodzinnie scyzoryk - moja mama ze Starachowic a rodzina mojego meża mieszka koło Szydlowca. A moja mama pracuje w Kielcach (na uczenlni wiec dojeżdża)

Mata trzymam kcuiki bardzo za prace!

Aniknulka fajnie ze skrobnelas pare słowek.

Hej:-) Ale puchy na BB:szok: Nocka standardowo super przespana. Ja byczyłam się w wyrku do prawie 11. Teraz Kubcio poszedł na drzemkę, obiadek się gotuje więc korzystam z chwili i wskoczyłam poczytać co u Was:-)

Ewunia Sab Simplex też polecam. Stosowałam go przy Kacprze i przy Kubie:tak::tak: A jak nie miałam tego to stosowałam Infacol a i Plantex

Dobry...
Wojtek z tata na spacerze, a ja szarlotkę piekę bo popołudniu znajomi z dzieciakami wpadną.:happy2: Udanej niedzielki babeczki!!!
Głuszku - udanych wakacji!!!:-)

reklama
Hejo :-D

Głuszku, witaj krajaneczko ;-) a na której uczelni pracuje Twoja mama? ja tam się meczyłam rok na studiach, ale postanowiłam sobie odpocząć ;-) na słynnym uniwerku ;-)

Wielkie dzięki za linka :tak::tak: ja póki co po porodzie na wagę jeszcze nie wlazłam nie chce się stresować, ale musiałam zjechać coś bo mi wszystkie portki z pupy lecą ;-)

Dziewczynki, u mnie to jest taka draka, że jak podałam Anuli Plantex, to wszystko zwróciła!!! a podałam jej rano Espumisan, to po południu się tak zwaliła, że wszystko miała "ukupione"!!! ale teraz póki co spi i co jakiś czas sobie tam stęknie, a ja tylko patrzę, czy nie narobiła w pieluchę.

Mejdia, poczęstuj proszę koleżanki szarlotką ;-) a nie tylko smaka robić :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry