J
Jola244
Gość
nie ma sprawy Agusia 
A jak się naładujesz przyślij i mi ten sprzęt

A jak się naładujesz przyślij i mi ten sprzęt

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

glowa moja mi przeszkadza bo boli i tony chusteczek wszedzie...m tez cos bierze oby bruna nie wzielo...na jutro umowilsmy sie ze znajomymi na imprezke ale jak tu pic z takim katarem

ale juz wiem..oby pomoglo
Jak sie naładuję to nie wiem czy Damian będzie chciał oddać. Pewnie będzie mnie podłączał częsciej;-)A jak się naładujesz przyślij i mi ten sprzęt![]()

Agusia przeczytalam najpierw tylko ostatnia strone i sie zastanawiam co to za Prada na Twoim tylkuale juz wiem..oby pomoglo
![]()

wiesz co jak się naładujesz to podłącz i jego żeby jemu baterie przy tobie nie padłyJak sie naładuję to nie wiem czy Damian będzie chciał oddać. Pewnie będzie mni epodłączał częsciej;-)![]()

I to będzie najbardziej prawdopodobne rozwiązanieostatecznie poda namiary na sprzęcik to sie kupi![]()

Wiesz co Jolcia on jakiś jest niezniszczalnywiesz co jak się naładujesz to podłącz i jego żeby jemu baterie przy tobie nie padły![]()

Chyba nie będzie takiej potrzeby. ale sprzęt przygotuję
Chyba nie będzie takiej potrzeby. ale sprzęt przygotuję[/QUOTE]
zawsze możea ja mam na to sposób, dobieram się do niego jak pada po ciężkim dniu pracy i musi wcześnie wstaćtak jak i mójzawsze może
tylko ostatnio to ja padam na twarz 
Martuś tylko u mnie M on nie za bardzo w nocy o 5 rano w tedy mu się zachciewa a ja mam naj słodszy sena ja mam na to sposób, dobieram się do niego jak pada po ciężkim dniu pracy i musi wcześnie wstaćtylko ostatnio to ja padam na twarz
![]()