Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

załamka totalna
tak była umęczona, że padła przy jedzeniu mleka, a Ania po którejś z kolei kolacji i zaśmiewa się do rozpuku i typek mały nie śpi ;-)
a ja za 3 miesiące wracam do pracy 

ale prędzej czy później zemści się na nich to rozpuszczanie... JAk ich nie było tydzień czasu, to Julka była grzeczna, nic nie ruszała, nie grzebała... oni wrócili to ją rozpuszczają a z Julki to diabeł, nie dziecko
i moja praca poszła na marne...
U nas na szczęście na odwrót. Mi po 3,5 h śpi ale u dziadków godzina spania to rewelacja![]()

a powrotem do pracy się nie martw, drakula albo A będa zostawać z dziewczynami, a Ty do pracy i w końcu odpoczniesz ;-)
a w dzień krótko i zaraz marudzi, bo drugi raz nie uśnie... dziś będzie pewnie podobnie... chyba sobie odpuszczę szukania pracy dopóki mała nie zacznie lepiej sypiać, bo nie będę miała siły wstawać koło 5 
;-)trzymam kciuki za przeprowadzke,najgorsze to przewozenie,brrr
trzymam kciuki zeby mniej bolalo..
A co do zakupow, to nabylam wlasnie kombinezon dla Olci :-) taki do wytarzania po sniegu ;-) No i moja szafa chyba zacznie pekac w szwach 

Moze Ola przestawia sie na zimowy czas ;-) oby ;-) Oczywiscie wstawalam w nocy do niej kilka razy, ale pomijam ten fakt
U nas za oknem wlasnie kropic zaczelo, spacer pewnie pozniej... Zobaczymy.