fajne
i cena przystępna - ja myślę o kolorowym bo będę musiała zachęcic dwójkę małych brzdąców do spania tam - z Krzymem nie będzie raczej problemu (widząc łózko piętrowe w Ikei zarządził,że on z Bogną będą spali na górze a ja na dole ;-)), ale Bogna...hm....
Bbkania - brzuch pozostał po Bognie jeszcze;-)a jak się czuję napisałam na zamkniętym :-)
i cena przystępna - ja myślę o kolorowym bo będę musiała zachęcic dwójkę małych brzdąców do spania tam - z Krzymem nie będzie raczej problemu (widząc łózko piętrowe w Ikei zarządził,że on z Bogną będą spali na górze a ja na dole ;-)), ale Bogna...hm....Bbkania - brzuch pozostał po Bognie jeszcze;-)a jak się czuję napisałam na zamkniętym :-)

ja wczesniej do kompa nie siadam, bo dłubie misiaki
mój pies tez miał niby robaki, ale tabletki nie działały, po apapie ładnie wylazły paskudy druga stroną, ale po wielkości i ilości to raczej zwykłe robaki nie były, prędzej coś zjadł z bonusem i stąd to towarzystwo
na razie nawet ładnie śpi, czasem zapłacze, ale w porównaniu z ostatnimi nockami jest super ;-)
jutro przychodzi fotograf do żłobka i będzie dzieciom zdjęcia robił do kalendarzy :-) bardzo mnie to cieszy bo zamówimy z 5! W końcu niedługo dzień babci i dziadka ;-)