Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mamociuku wiem, że do lekarza nie zawsze jest człowiekowi po drodze, ale jeśli kostka jest skręcona to chyba lepiej żeby to ktoś ogladnał (nie mam na myśli męza czy znajomej).

Mamoot Ty tu nie spuszczaj głowy, tylko marsz do jakiegoś doktorka (m jeszcze nie jest dr, więc do innegochociaż mała rehabilitacja wieczorna tez wskazana ;-)
)

Do tej pory nie miał sie jak wykazac, ze względu na częste i dłuższe wyjazdy, ale tym razem zmusiłam Go do urlopu (szczególnie, że sam jest chory .. )
A Ty bez problemu dotarłaś dziś do pracy ? Nie przymarzłaś do barierki
?
dzwonili w sprawie tych grup zabawowych co kiedyś Wam pisałam, zaczynamy w środę, tyle że spotkania będą raz w tyg. na 3 h, ciekawe czy Dobrusia wyrobi
no i na pierwszym spotkaniu dzieci będą malowały farbkami, więc i tak do domu będę musiała kupić 
ja się pocieszam, że z czasem mi się palce "utwardzą" tak jak przy graniu na gitarze ;-)
dzięki za info ;-) a co do miśków, na razie tak wyglądają 
normalnie podróż z pracy i do pracy pełna przygód 

ja nie rozumiem takich gości
a jak tam zakwasy 
mała po jakiś 40 minutach zwiewania z sofy w końcu odpadła i to przykryta gruba i ciężką kołdrą
sama się nakryła (ja ja połozyłam w ramach zabezpieczenia jakby się za mocno wierciła), a ona nawet cienkim kocem się nie dawała nakryć, oj myślałam, że mnie już niczym na zaskoczy, a tu się zapowiada, że nie ma rzeczy niemożliwych 
poza tym rozbierałam z mała choinkę, bo byle ruch i igły się okropnie sypały, teraz stoi na klatce i czeka aż m ja do piwnicy zniesie
i ze świątecznego nastroju została tylko szopka na parapecie 
Marta ja się kłade obok swojej i ona pada w ciągu 5-10 minut. Niestety tak jest nauczona, ale jak na razie mi to nie przeszkadza. Jak zasypia to ja Ja zostawiam w Jej pokoiku i ide do siebie.Basiu zmobilizowałaś mnie i położyłam małą teraz na drzemkę nie w łóżeczku a na sofie. Dzielnie zniosłam z 30 pielgrzymek do mniemała po jakiś 40 minutach zwiewania z sofy w końcu odpadła i to przykryta gruba i ciężką kołdrą
![]()

) fajnie by było jakby mała spała na sofie, bo wtedy pozbylibyśmy sie łóżeczka, w małym pokoiku każdy m2 podłogi jest istotny 
no chyba, że to towarzystwo cycusia