J
Jola244
Gość
witam ja tylko na chwileczkę 
Agusiu dziękuje
na ołtarze powinni cię wynieść 

Agusiu dziękuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- od dwóch lat jestesmy zablokowani przez giełde..
To bardzo sie ciesze, że napisałam o tym naszym łozu dla Natalki, bo widze, że niezła mobilizacja u Was nastapiła. Co najważniejsze Dobruni sie spodobało i bedziecie mogli pozbyc sie w kńcu łóżeczka a tym samym zyskacie wiecej wolnej przestrzeniDobrusia śpi na sofie, o łóżeczku słyszeć nie chce, więc niedługo pozbędziemy się łóżeczka![]()

Wow -Nie wiem o co chodzi, ale to fakt, że nasza Aga to skarb !!Agusiu dziękujena ołtarze powinni cię wynieść
![]()

Zawsze będzie weselej 
) i ogarnieta chatka. Mąż w domku jeszcze do konca tygodnia wiec musze sie przyznac, ze wykorzystuje go jak sie da byle bym mogła troszke odpoczac
od poniedziałku zostaje sama na placu boju, zobaczymy czy sobie poradze
Musze miare znalezc, pomierzyc, i wystawic aukcje, moze jakis grosz wpadnie, a niestety ostatnio nie ma kolorowo. Na szczescie jak ktos przychodzi do Agatki to pyta wczesniej co potrzebujemy i w ten sposób zapas pieluch zrobiony

jeszcze się odegracie ;-)

a Paulinka jest na tyle duża, że jeszcze trochę i zabawi Ci małą jak będziesz obiad gotować ;-) a póki masz M w domu to odpoczywaj ile wlezie ;-):-) i super, że goście podchodzą praktycznie do kwestii prezentów odwiedzinowych 
jak nic wzięli swojego... no ale papiery wysłać nie zawadzi...), potem spacero-zakupki przez zaspy
później zabrałam się za lepienie pierogów, mała oczywiście ich jeśc nie chciała i na gwałt jej zupke robiłam (której i tak dużo nie zjadła
), no i potem łażenie w tę i z powrotem przed spaniem.... na szczęście juz spi, a ja mogę akumulatorki podładować... jutro o tej porze będziemy na zajęciach i wszystko wygląda na to, że mała nie będzie spała (najwyżej jak mocno będzie marudząca, to sie szybciej urwiemy
)