reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mała o dziwo jeszcze śpi (cyc musiał być, ja nie wiem jak ją oduczę, ale musze się chyba po mału zabierać :dry:), a ja mam nerwa, bo m znów siedzi dłużej w pracy :dry: jeszcze trochę i mała zapomni jak tatuś wygląda (do tej pory nadrabiali w weekendy, a teraz m będzie miał zjazdy :baffled:)

reklama
Witam sie
ja na sekynde tylko daje znać z e zyję. Niestety nadal w podłym humorze, moje akcje lecą na łeb na szyję i nawet nie chce liczyć strat bo chyba już całkiem sie załamie. Cóż .... trzeba przeczekać.

Kochane zycze miłego wieczorku z meczykiem w tv:tak:;-)

Aaaa i jak znalazłas jakis fajny przepisik? Pytałam już o to wcześniej, ale nic nie napisałaś. Sama szukam czegos nowego (pomysłów), bo ostatnio robie 5 dań na krzyż i sie nam przejadają.... bleeee
a co lubicie - zupy czy konkrety?czy konkretne zupy ;)
co masz na mysli pisząc o nieodpowiedzialności kandydatów? mam nadzieję,że niania się sprawdzi :tak::tak:
Mata - współczuję - ja też nie lubię jak P. nie ma całymi dniami w domu.

Asia - odpoczywaj!!ale jestem pewna,że sobie poradzisz z dwójką :-)

my odkładamy kasę na fundusz inwestycyjny, z tym że jakiś czas temu, gdy nasi znajomi dużo potracili, przeniesliśmy się z akcji na obligacje i te pieniądze poprostu sobie są i mało zarabiają. Ale ja nie mam pojęcia o giełdzie (Piotrek też za bardzonie) i stąd sprawy mają się tak jak mają.

Ostatnia edycja:
Iwosz ja sił nie mam na mojego m, chodzi jak wrak człowieka, śpi po kilka godzin dziennie, a wszystko przez to, że zawsze bierze najwięcej roboty na siebie, asertywności mu brak, a potem cały dział idzie do domu, a m siedzi po godzinach :wściekła/y: a teraz ma zaliczenia, prace, egzaminy... już widzę jak to pozdaje, nie wspominając juz o tym, że od ponad miesiąca "powrócił" na studia a nadal nie kontaktował sie z promotorem odnośnie pracy (ma tylko goły temat, nic ponad to), normalnie zwariuję....
m jest do tego stopnia zakręcony, że dzisiaj składał mi życzenia imieninowe (obchodzę w lutym :sorry2:), przed chwilą mu sie kimnęło i sie pytam czy idzie do pieca bo robi się zimno, a on, że zaraz zaniesie na kibelek :baffled::-D no i weź z nim porozmawiaj :sorry2:

Dobry Wieczór Dziewczęta. Z ranca zajrzałam do Was ale nic nie zdąrzyłam napisać bo przyszła koleżnaka na kawusię:-);-) Popolotkowałyśmy sobie jak zwykle. Potem sprzątanko, Kubusiowa drzemeczka, szybkie zakupki i tańce. Jakaś wypruta i wypluta jestem. Chyba @się zbliża wielkimi krokami;-)

Majeczko zdróweczka dla Was. Wracajcie do zdrowia szybciorem:tak::tak:

Mata trzymam kciuki za pracę. może sie uda. Spróbować zawsze warto. I bardzo mnie cieszy fakt, że Dobrusia ładnie śpi na nowym łóżku. Jak opisywałaś wędrówki Dobrusi z łóżka do Ciebie to przypomniał mi się Kacper:-D:-D

Ulcia mam nadzieję, że szybko uda się odrobić straty. Oby dobra passa wrociła do was jak bumerang:tak:

Asiu widzę, ze już prawie wszystko sobie zorganizowałaś. Dobrze, ze M jest teraz w domku to jest łatwiej. Ale myślę, że jak zostaniesz sama z dziewczynkami też sobie swietnie poradzisz. Ni ciesze się że PAulinka taka zakochana w siostrzyczce. Jeszcze trochę i będzie Ci pomagała:-)

Wow -Nie wiem o co chodzi, ale to fakt, że nasza Aga to skarb !!:tak:
Basiu ale mi słodzisz;-) Zaczynam się czerwienić:-D:-D:-D Cieszę się, że, że opiekunkę wybrałaś i mam nadzieje, że będziesz z niej zadowolona i Nati również. Trzymam kciuki :-)

Agusiu dziękuje :tak:na ołtarze powinni cię wynieść :tak:
Jola no przesadziłaś kobieto:tak::tak:Wstawiaj koniecznie przepisiki sama też chętnie skorzystam:tak:

Basiu, trzymam kciuki za to, żeby opiekunka sie sprawdziła i czekam na relację.

Mata, oj chyba przydałby się chłopu odpoczynek.

Witajcie babeczki -cioteczki
Iwoszku jeśli chodzi o dania obiadowe to ja bardziej szukam pomysów na dania główne, nie zupki. A masz coś ciekawego do zaproponowania?
Jesli chodzi o nianie i braki w odpowiedzialności kandydatek to napisałam juz wszystko na zamknietym.
Mata oj ten Twój chłop sie faktycznie zamęczy. Z jednej strony Go chyba rozumiem, bo sam zarabia i chce sie pokazac z jak najlepszej strony, liczac na podwyzki bądz premie. Robi to dla Was. Ale powinien tez pomyślec o sobie ... wraca do domu i pada na twarz. Jest zakręcony jak makowiec na świeta (Liliana ;-))
I daj znac czy się odezwali w sprawie wysłanego przez Ciebie CV. Może akurat się uda :sorry2:
Mejdia co u Was?

Mój małzonek ma dziś urodzinki i jest w trasie... buuu

dziewczyny może i by przydał mu sie odpoczynek, ale nie ma kiedy wziąc wolnego, a jak już ma urlop, to i tak nic sensownego nie robi... szkoda słów, na podwyżkę nie ma co liczyc dopóki studiów nie skończy, a premie są sprzedażowo-zadaniowe, więc i tak zawsze coś dostanie... tu nie chodzi o kase, bo bez względu na to ile będzie pracował, kasa ta sama...

Maajeczko wszystkiego najlepszego
z okazji URODZIN !!!

007.gif

reklama
dziś zakupiłam pstrągi - oskrobałam, przyprawiłam (sól,cytryna, natka pietruszki ...), dorzuciłam warzyw (cukinia,papryka,cebula) - zawinęłam całość w folię alu i ...do piekarnika na 30 min, w międzyczasie ugotowały się brokuły - szybko i pysznie :tak:Piotrek jest na diecie więc u nas bez ziemniaków ale fajnie pasowałyby do tego podsmażane z dnia poprzedniego :tak:;acha - mój tata daje jeszcze masło :-)

fajne są też piersi kurczaka zapiekane z serem i pieczarkami - pierś rozdzielasz na kotleciki, doprawiasz,posypujesz startymi pieczarkami,startym żółtym serem - na to łyżka majonezu i do piekarnika - tylko trzeba wyczuć kiedy wyjąć bo inaczej będzie suche (u mnie ok.25-30min):tak:

przepraszam,ze piszę w nietematycznym wątku ale nie chce mi się szukać kulinarnego :sorry2:

jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę

Do góry