reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Niestety mezczyzni sa prosci jak budowa cepa i im trzeba wszytsko dokladnie wytlumaczyc co i jak. Ja jak moj malz odkuza to musze mu powiedziec za tu i tam tez trzeba bo inaczej tylko dywan by odkurzyl.. I tak jest z kazda rzecza ktora ma zrobic.
Noo ale lepiej wytlumaczyc niz pozniej sie denerwowac ze czegos nie zrobil..

reklama
To sobie pogadałyśmy o Naszych facetach. Ale niegroźnie.... Z tym ich zapominalstwem da sie żyć..a przyznam szczerze, że chyba wolę takiego niż męża - babę. Za to pomyślcie. Jacy są kochani. Jak patrzą na Nas i mówią : kocham Cie, jesteś cudowna, kiedy się rozczulają razem z nami gdy np. Nasze dziecko cierpi, kiedy przynoszą nam kwiaty, kiedy pocieszają gdy np nam w pracy źle...a to, że zapomna o smieciach...trudno. Najważniejsze są chwile, gdy jesteśmy wszyscy razem:tak:.
A dzis poniedziałek. Dziewczyki kolejny tydzień leci a nam coraz bliżej do moment, kiedy maluszek będzie z nami.

Hej!
Ciesze sie niesamowicie bo w koncu Aniknulka i ja mamy STODNIOWKE. Od jutra bedzie dwucyfrowo, a za tydzien wskocze w siodme okienko!

Milego dnia wszystkim zycze!

hej dziewczyny czy i u was poniedzialek taki opłakany (deszczowy) .
A odnośnie tych mężów może specjalnie nie chcą pokazać że umieją zrobić coś porządnie żebyśmy więcej ich nie prosiły o przysługę :-D.

Ja na swojego nie moge narzekac - on chetnie robi, ale niestety mamy inne poczucie estetyki. MI blizej pedantki czyli wole zrobic mniej a bardzo dokladnie a moj woli zrobic wiecej, ale nie przywiazuje wagi do dokladnosci...

Jola, Ty tez masz studniowke! Gratulacje!

Dziewczyny, no i mnie w koncu tez dopadlo. Zaczelam czuc sie staro i niedoleznie. Chodzenie jest trudne - spojenie lonowe daje mi w kosc bardziej niz poprzednich ciazach. Nie jestem juz wcale szybka, a w zasadzie strasznie powolna jestem.... Noszenie Barta nasila bol spojenia, a czesto sie nie da go nie niesc - w dodatku po schodach....Po swietach rozwieszam ogloszenie w zwiazku z poszukiwaniem pomocy... Najgorzej, ze nawet niania to 10zl za godzine :( Podobnie pomoc do sprzatania.

U mnie podobnie jak u Milki po seksie kiedy zaraz wstaję i chodzę to mam wrażenie że zaraz mi wypadnie dzidzia bo taki napór , poza tym kości od wewnętrznej strony ud mnie bolą i dlatego jestem na zwolnieniu bo przejdę kawałek i od razu krzyż, noga i cała reszta ...oj, boli . Całe szczęście że szyjka długa :-)i z dzidzią wszystko ok:-)

reklama
milkaa masz superacki tenn brzusio. Ależ ty jesteś szczuplutka!!!!! taki typowo "na dziewczynkę" wiesz? No i masz nisko ułozony jak ja z Marysią miałam.

A to moja piłeczka. Czy nie wyglądam od przodu jakby mi ktoś włożył piłkę pod bluzkę własnie?

i z boku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry