Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Walczylam z forum do 1ej w nocy.;-) i dzisiaj znowu musiałam wszystko zmieniać..mam nadzieję, że szybko się naucze co i jak..no i mam nadzieje, że Was nie zawiodę.;-)No podziwiam Was dziewczynki że o tej porze jeszcze nie śpicie choć dzisiejszej nocki i ja miałam z tym problem. Mała mnie tak kopała po żębrach i uciskała żołądek że myślałam że umrę.Jak to boli
![]()
Aletka pisze:WSZYSTKO co jest w dziale zamknietym jest zakniete ale jesli się to wyniesie do działu ogólnego staje się otwarte. TO nie wątki są zamkniete tylko CAŁY DZIAŁ.
Równie dobrze można otwarty watek z działu otwartego przenieść do działu zamknietego i automatycznie bedzie on niewidoczny dla innych.
Tak wiec co ma byc niewidoczne dla postronnych MUSI być w dziale zamknietym.
Mozna wchodzić tam przez link albo przez głowną stronę forum ze związków rodzinnych albo przez subskrybcję, która jest w profilu każdej z Was.
Warunek, już raz powinnyście tam coś napisac w danym wątku działu zamknietego by watek tentrafił do subskrybcji.
co do kłódki
ten znaczek oznacza ,że wątek został zamkniety i użytkownicy nie mogą w nim pisac więcej.
Korzysta sie z tej funkcji gdy wątek jest stary, nieaktualny , gdy rozpętała sie w nim kłótnia i nie ma innego sposobu przy powstrzymac zwaśnione strony a do dyskusji włączają sie inni.
Pozdrawiam
Aletka

. My tam i tak Cię podziwiamy i napewno nas nie zawiedziesz. Napewno dasz sobie świetnie radę

, ale za to dzisiaj już miejscami przebija się słoneczko. Wygląda optymistycznie. Właśnie wczoraj myślałam o Joannie co tam u niej po tej awarii. Pewnie jak wszystko wróci już do normy to da znać.