reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lorciu, ja tez bym wolała się ruszać, ale jak siedzę w pracy przed kompem, to mam nie za bardzo wyjście. A jak leżę, to śpię :-D, to tez się nie ruszam.

A ja niedawno wrocilam od ginki i wszystko jest ok:-)
Majunia jest 200%-towa dziewczynka,ma juz 38cm,wazy 1600gr(obwod glowki 26cm).Szyjka w porzadku,lozysko i wody plodowe tez.Ulozona jest glowka do dolu(miesiac temu tez juz tak bylo).Podczas usg popijala sobie wody i wkladala cala piastke do buzi-cudny widok!:-)Mam wszystko nagrane na dvd,wiec wieczorkiem pokaze M.Zdjecia nie wyszly zbyt wyrazne,ale i tak jutro Wam wkleje:-)
A co do wagi-ja zaczynalam od 67kg,dzis bylo 76kg,czyli 9kg na plusie.Musze przyznac,ze jak do tej pory to tyje mi sie po 2kg miesiecznie,z czego jestem nawet zadowolona.Mam nadzieje,ze teraz nie przyspieszy.Apetyt mam taki sobie,niespecjalnie duzy-moja Mama mowila wrecz,ze glodze dziecko.No i brzuszka wielkiego nie mam-nikt nie wierzy,ze to juz koniec 7.miesiaca.

Dzisiaj jadę po papiery od ginki do świadczenia rehabilitacyjnego, bo w przyszłym tygodniu mam złozyc komplet w zusie i nie wiem jak ma wypełnić "swoją" część :sorry2: jak to rozwiązałyście? Głowiłyście się w domu, czy dopiero wypełniałyście w zusie razem z babką?
martusia ja wypełniałam sama. Tego nie było dużo. Bo częśc wypełniły kadry w pracy, część BHP w pracy jeden druk ginekolog...nam tylko zostało to zakreślani etak/nie ( tam o rentach itp)
Na bank dasz rade:-D

reklama
Do góry