reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczynki bo kupiłam sobie maglek a wizytę mam dopiero w środę i nie chciałam czekać bo po . W sumie to 2 razy miałam skurcz łydki ale za to dosyć bolesny.

Wróciłam właśnie z zebrania organizacyjnego dla dzieci idących do klas pierwszych i trochę się rozczuliłam nad moim starszym skarbem. Ona już taka duża , będzie się uczyć w szkole :szok:

reklama
To dobrze Magdziara że jesteś zajęta i masz na to energię bo poród może przez to będzie łatwiejszy ( tak mówią)
. Ogólnie im człowiek bardziej zajęty tym szybciej mijają te dni. Ja się cały czas waham czy iść na zwolnienie czy nie i odkładam z tygodnia na tydzień bo przynajmniej czas leci:-)

Maju nie ma to jak pomyslne wieści a filn też możesz dodać nam np przez stronke tinypic

Kasiu mam nadzieję, że Twój ginekolog sprawnie poprowadzi leczenie i nie będziesz miałą żadnych nieprzyjemności przez to cholerstwo.Paciorkowiec w ciąży

Flexy byle do jakiegos 38tygonia potem można rodzić i to już nie jest wczesniak a mysle, że jak posłuchasz lekarza i będziesz leżała to mała jeszcze posiedzi w brzuszku

oj a dopiero kwiecien a tu już maj zaczyna się rozwiązywać a po maju kolej na czerwiec oj jak ten czas szybko leci nie dawno wątek założyli a tu nie długo będzie już po wszystkim :tak:

kasiu idź na zwolnionko co to są dwa miesiące...odpoczniesz , zrelaksujesz się, dłużej pośpisz.....itp. Kobieto nie wolno się tak zamęczać tą praca daj spokój....

Flexy kochana raumiem cię znakomicie i powiem ci ze nawet spakowana jestem do szpitala i co dzień modle sie zeby tylko dzień dłużej zeby tylko zleciał i tak szczęśliwie zleciało juz prawie dwa tygodnie jeszcze 3 tygodnie i będzie lepiej tak powiedział moj gin ze 32 tygodniu jest bezpieczniej rodzic . Oszczędzam się kochana jak mogę staram się mało chodzić a od leżenia bolą mnie już plecy :-( ale czego się nie robi dla swojego dziecka ;-) a teraz co dzień mowie aby do jutra :tak:

reklama
Nawet do 36 tygodnia starczy. Jak będziesz odpoczywać i dużo leżeć to dotrwasz a nawet jeśli nie to już i tak jest dosyć zaawansowana ciąża żeby maleństwu nic nie było :-) Najważniejsze to myśleć pozytywnie :-) i dopuszczać żadnych złych myśli :-)

Do góry