Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jedną już przenosiłam i chyba wystarczy. Wiem, że z tym zwolnieniem możesz i ty mieć dylemat ale ja pracy do końca jeszcze nie powiedziałam nie. Jeszcze spróbuję odpocząć i wrócić no i zobaczymy. Masz rację że ułatwiła mi podjęcie decyzji o zwolnieniu.
A niektóre z Was dopiero idą na zwolnienie a ja siedzę już od listopada - normalnie wstyd - taki leń ze mnie![]()
Magdziarko nie wiem czy te biodra wysoko uniesione pomagają się maluszkowi odwrócić , ale mnie gin kazał tak spać, z tym że na boczku z biodrami w górze (mam teraz teren górzysty w łóżkuDowiedziałam się na jodze, że są pozycje które wspomagają przekręcenie się dziecka. Są to leżenie na plecach z uniesionymi biodrami na kilku poduszkach oraz
klęczenie z ramionami opuszczonymi głową też jak najniżej i wysoko uniesionymi biodrami. Jak by coś wypróbuję;-)![]()
) żeby odciążyć szyjkę i żeby Malutka wysunęła się troszkę z kanału 
nie wiem czemu ale ostatnio śnią mi się takie głupoty dziś śniło mi się, że byłam żołnierzem na wojnie uciekałam przez las, chyba to przez te lęki 
Mam bardzo wrażliwą macicę i jak leżę to jest ok, jak chodzę to brzucho twardy jak kamień...Być może to minie - musi się przyzwyczić do rosnącego Dzidzia ale jak na tą chwilę recepta jedna - leżenie :-( Wczoraj pojechałam na ktg i jak leżałam to skurczybyków nie było ale jak wstałam to już gorzej.. Maluch tak się wiercił, że ciężko było zrobić badanko ale jakoś udało się zrobić zapis. Jak brałam fenoterol było ok - teraz jak go odstawiam jest gorzej.. Biorę teraz 3xdziennie po 2 tablety no -spy.