maajka
Czerwcowa mama 2008
Mi sie dzisiaj snilo,ze jakis kurzajek dostalam na rekach i zyly mi sie podbarwily na zolto i lekarka zdecydowala,ze mam rodzic-i juz za chwilke,tak bez niczego,mialam malenka w objeciach:-)
Moja mala na kazdej wizycie jest glowka w dol i mam wrazenie,ze juz nie zmienia pozycji.Wydaje mi sie,ze czuje raczki w okolicach pecherza,szyjki.Ale najczesciej czuje malenkie stopki-raz po lewej,raz po prawej stronie brzucha-jak kopie,wyciaga.A po przeciwleglej stronie czuje pupcie,ktora sie pewnie zapiera,zeby dobrze kopnac.:-)
Moja mala na kazdej wizycie jest glowka w dol i mam wrazenie,ze juz nie zmienia pozycji.Wydaje mi sie,ze czuje raczki w okolicach pecherza,szyjki.Ale najczesciej czuje malenkie stopki-raz po lewej,raz po prawej stronie brzucha-jak kopie,wyciaga.A po przeciwleglej stronie czuje pupcie,ktora sie pewnie zapiera,zeby dobrze kopnac.:-)
nieraz mi małe guzki na brzuchu wyskaują z prawej strony wiec stawiam na kolanka lub stópki
i położna w Anglii i ginka w Polsce stwierdzily ze to dziewczynka. Ale jak nam sie jednak chłopiec urodzi to chyba wybuchne śmiechem
ja to chyba jestem jakas dziwna bo bym juz do pracy wrocila coś ze soba zrobila a tu ledwie cos zrobie i juz gadanie ze nie powinnam! Mam nadzieje ze to tylko przejściowe
:-)
dobrze, że tylko na biodrach, bo i tak ich nie będzie widać ;-)