reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Tylko pozazdrościć braku rozstępów, u mnie powychodziły w pierwszej ciązy i teraz juz od kilku dni tez brzuszek mnie swedzi i pewnie zaraz będzie ich masa:-(​

reklama
Mi też się czasem nie chce smarować ale tym bardziej smaruj im są bardziej świeże , szybciej zbledną i przestaną rosnąć. Ja też mam na schabikach z tyłu na brzuchu nie mam i oby tak zostało. W sumie i tak nie mamy na to wpływu poza smarowaniem.

To fakt, mówią, że jak skóra podatna na rozstepy to nawet najlepsze kremy nie pomogą - ja jestem żywym przykladem, smaruje od chwili kiedy brzuszek zaczął rosnąc ... Są:crazy:

u mnie jak na tą chwilę zero rozstępów. codziennie jednak smaruję się balsamem tym razem la roche possay i mustela. Swego czasu tak jak u Maji swędział mnie trochę brzuch ale tylko koło pępka - ale i to przeszło..
Maja - te skurczyki to pewnie Baraxton - Hicks

maju, Ula;
Dziękuję w imieniu swoim i Mateuszowym :-)|
a teraz specjalnie dla magdziarki moje wymiary:

po pierwsze moja talia ,,osy'' :-D:-D:-D 91 cm
brzuch w największym miejscu - czyli bardziej na dole 107 cm

Maja;
te sny ciążowe są takie realistyczne, że aż można się przestraszyć - nie raz już mi się wiele różnych nieprawdopodobmnych rzeczy śniło :-D

A ja dzisiaj oddycham sobie przeponowo - a Maluch spał - i jak nagle nie dostanę kopniaka w okolice pachwiny :-D Oj, to był ból... morał z tego taki, że nie można Maluchowi przeszkadzać gdy sobie drzemie :-D

Ula;
Super, że Możesz już zobaczyć na swoim brzuchu stopkę :-) u mnie bardziej wypina się większą częścią ciała :-)

reklama
No to ja tez sie zmierzylam-oj,rosne....
Joanna-jestem w szoku,mam identyczne wymiary!Talia-91cm,brzuchal-107cm!:-)

Do góry