J
Jola244
Gość
to jest mój brzusio na początku 30 tc
Zobacz załącznik 75000
Zobacz załącznik 75000
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

miałam pracowita sobote a niedziela nie była gorsza. Rano śniadanko później kościól w którym mało co nie zemdlałam choć miałam miejsce siedzące o 14 obiad i przyjechała koleżanka z synkiem w odwiedziny, później zmywanie, odebrałyśmy z mamą mojego M z bratem, kolacja, wypełniłam Pity dla brata i teraz odpoczywam

. Jak już postawimy za kilka lat ten nasz dom i będziemy się wyprowadzać, to usłyszy dopiero ode mnie co o niej myślę i do mojego domu jej nie wpuszczę, a Mąż pewnie mnie poprze.
proponuje się nauczyć z nią nie rozmawiać i odpowiadać tylko wtedy kiedy musisz bo takich ludzi nie zmienisz , hmm a moze nie robicie tak jak ona chce i dlatego robi wam bigos ???
jeszcze trochę a jak będę szła to naj pierw będzie brzuch potem będzie brzuch i na samym końcu ja