reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A jak miałam mdłości tak mam dalej od 1,5 miesiaca niewiem co to normalne zycie dokucza mi wszystko co mozlwie do kuchnie nie wchodze juz drugi dzien i jak jeszcze troche tak pobedzie a na switea zostaniemy bez potraw:-(juz nie daje rady

reklama
Ja też zastanawiam się nad imieniem Dobrusia dla dziewczynki, ale zdrobnienie od Dobrochny. Poza tym podoba mi się imię Emanuel dla chłopczyka: Emuś, Emcio. Ale zobaczymy najpierw co się urodzi ;-)
Mojemu mężowi podobają sie znowu imiona Zosia i Franek, z czym mogłabym się zgodzić, bo są piękne, ale ostatniego jego typu to znieść nie mogę... Jan Gwalbert, tak jak Jan Maria! Okropieństwo!:szok:

Jolunia;
ja mam taki patent - święta jak zawsze robimy u nas, ale zarówno jedna Mama coś przynosi jak i druga :-)
Ja tylko podgrzewam :-D

Jolusia;
chciałam Tobie serdecznie pogratulować pięknych suwaczków :-) Ten jeden mamy nawet podobny :-)
Też już się nie mogę doczekać czerwca :oo2:
tak czasami ciężko uwierzyć, że się jest w ciąży gdy brzuch jeszcze mały... wizytę mam na 17 grudnia, jak ten czas wolno leci :-(
dzisiaj postaram się znowu o drugi suwak al nie wiem czy zakonczy się to powodzeniem..

O proszę! Widzę, że nie jestem jedyna która ma na 17 grudnia kontrolę :-)
W sumie to będzie moja trzecia wizyta. Trochę się jej boję, bo ginka co prawda powiedziała, że z dzieckiem wszystko ok, ale dała mi zwolnienie lekarskie, bo w pracy ciągle siedze przy starym komputerze, a to ponoć źle wpływa na maleństwo :-(

mata-kow;
no to będziemy razem odliczać do 17. Ja już u gina podczas mojej ciąży byłam z 10 ray :szok: taki nerwus ze mnie :-(
o, udało się wstawić suwak :-D

No niby my na wigilie jedziemy do moich rodziców ale wiesz i tak musze cos miec zrobione do jedzenia na drugi dzien swią i pierwszy a boje sie ze nie dam rady

reklama
...
Nie sądziłam , że przyjdzie mi się z Wami tak szybko pożegnać.
Wczoraj na wizycie kontolnej dowiedzieliśmy się z mężem, że serduszko naszego dziecka już nie bije...przestało w 10 tygodniu.
Teraz czeka mne już tylko wizyta w szpitalu... To chyba najgorsza rzecz jaka spotkała mnie do tej pory w życiu.
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o Wasze Maleństwa.
Gosia

Do góry