reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku, nie kracz z tym 44 tygodniem :-p

Asiu, Azile, może Wasze maluszki rozpoznają, że ktoś nowy się zbliżył i zachowują czujność. ;-):-D

A mój szkrab chyba sobie dziś robi trampolinę z mojego pęcherza... :baffled:

reklama
No i mam - wystarczyła jedna cytologia u lekarza, a już mi Dzieciątko obudził :tak: a tak się martwiłam. Na razie to rzadkie, raczej wieczorne drobne ruchy, ale cieszę się, że dało o sobie znać....uff - uspokoiłam się...czekam na porządnego kopniaka od Maluszka.:-p

Hihiii, ja to jestem niezła. Teraz kojarzę te skurcze z ciąży z Wojciaszkiem, a wtedy nie miałam pojęcia o co chodzi, ale zakładałam, ze macica się przygotowuje do porodu. W sumie się zgadza.:-)

Jak super !:-D..A ja dowiem się pewnie dopiero ok. 20 lutego, bo tak zaplanowali mi usg, podświadomie czuję, że chłopczyk, ale się okaże - najważniejsze, żeby zdrowe Maleństwo było :-)

reklama
Julia! Ja tak za bardzo nie wierzę w to co mówią te stare położne, ale swoją drogą to... jestem ciekawa czy się to sprawdzi:szok:. Twój mąż wtedy będzie w delegacji a mój ciągle jest w innym mieście(175km ode mnie) i przyjezdza tylko na weekendy:-:)-:)-( i to w ogóle taka mecząca i stresująca sytuacja, boje się, że może go nie być przy mnie w najważniejszym momencie:-(

Do góry