reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiem o czym mówisz, ja też w zeszłym tygodniu zapisałam małą i to do tej samej szkoły do której ja chodziłam. :-)

reklama
U mnie właśnie zaczął padać deszcz, a nawet lać. Wczoraj się jeszcze cieszyłam, że świeci słoneczko, w końcu wiosna no i od razu samopoczucie mi się poprawiło.
A tu dzisiaj od rana pada:-( Buuuuuu

Magdziaczku obawiam się że to nie dzidzia tak duża jest:-D Miałam podobnie przy ostatniej wizycie jak przytyłam 5kg mój Gin nie był zadowolony i kazał ograniczy podjadanie:-(Ja się śmiałam do niego że, albo waga się zepsuła albo maluszek tak szybko rośnie. Ale żadna z tych teorii się nie potwierdziła. Za tydzień mam kolejną wizytę i się okaże czy zrobiłam jakieś postępy mam nadzieję żetym razem waga będzie dla mie bardziej wyrozumiała:-D

U mnie maluszek budzi się rano razem z nami. W nocy śpi chyba bo nic nie czuję nawet jak się przebudzam. Może tak Mu zostanie. :-D No i wieczorem też lubi się powiercić i porozpychać:tak:. daje się już wyczuć że ma coraz mniej miejsca.
No ale przecież już tak niewiele nam zostało do porodu:tak::tak::tak:

Dzień dory,
u mnia za to pogoda w kratkę trochę deszczu trochę słońca,czas szybko ucieka a dzieci rosna jak na drożdżach;-),za niedługo nasze maluszki będa na świecie, zaczna raczkować,chodzić,potem żłobek.....i nim się obejrzymy pójdą do szkoły;-)
a propo żłobka, u mnie w miejsowości jest tylko jeden, więc jak chcesz dziecko zapisać od wrześnie, to podanie trzeba złożyć już w lutym,bo póżniej nie ma miejsca:no:

U nas skłda się do złobka i przedszkoli jakoś do 21 kwietnia. Ale ze złobkiem nawiększy problem bo jest tylko jeden a przedszkoli trzy. Więc przdszkolaki mają większe szanse. w czoraj w jednym powiedziała mi Pani dyrektor, że w zeszłym roku wszystkie dzieci zostały przyjęte ale jak będzie w tym roku nie wiadomo

reklama
Do góry