reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też się dałam jednemu jak zakładał wodomierz, podpisałam mu odbiór bo nie ładnie poprosił , że jak podpiszę to zaraz mi doniesie brakującą śrubkę bo inaczej szef mu nie zapłaci i takie tam pierdy , no i oczywiście nie przyniósł.
Taka błachostka niby ale mnie wkurzył. Nie lubię nie słownych ludzi

Mi też się wydaje, że urodzę szybciej niż mam termin :sorry2: co prawda nie sądzę i nie chcę, żebym urodziła w maju, bo to trochę za szybko, ale pomału nastawiam się na połowę czerwca :sorry2: w końcu lepiej być przygotowanym psychicznie wczesniej. Gorzej jak się okaże, że będę z brzuszkiem chodzić do połowy lipca :baffled:

Nie mówcie nic już o tych remontach i robotnikach bo mnie zaraz coś trafi :baffled:
Po świętach, najpóźniej na początku kwietnia gościu miał nam okno montować i co? Do tej pory cisza. Mąż będzie dzisiaj do niego dzwonić.
Teść miał wczoraj przyjechać robić kuchnię, ale coś m wypadło (tak przyjeżdża do nas już od tygodnia :sorry2:). Kilka dni jeździliśmy za jakąś jego zaprawą, bo twierdził, że najlepsza i w ogóle, ale nie mogliśmy jej nigdzie znaleźć, to on nam wtedy powiedział, że sam kupi, bo jest tylko w jednym małym sklepie :baffled:
Już wymiękam z tym remontem, wszystko rozbebłane, kurzu masa, oby szybko się skończył :tak:

Remont to pamiętajcie 2 zasady ; kosztuje 2 razy tyle ile planowaliśmy i trwa 2 razy dłużej niż planowaliśmy.

reklama
Do góry