Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Opowiada jaki to on pokrzywdzony przez życie, żona go zostawiła i takie tam inne. sama się nabrałam na te smutne historie. ale myślałam, że jak człowiek dostał po tyłku to będzie szanował innych i pracę. Na pieniądze raczej nie mógł narzekać bo sam zrobił nam kosztorys ile będzie za to chciał i my się nawet nie targowaliśmy bo nie przesadził z cenami. Ale jak wyszło coś dodatkowego do zrobienia jak to przy remontach wychodzi to płaciliśmy dodatkowo. Więc chyba nie miał źle. Dodatkowo codziennie dostawał obiadki bo im przynosiłam z domu i nie było, że nie chciało mi się nic robić. Chłopaki robili to i pożądnie zjeśc musieli, papieroski, piwko to była norma. Teraz na przykład bym się zastanowiła 10 razy czy nadskakiwać fachowcą. Dostajesz kasę za robotę tro zadbaj o siebie. (wiem okrutna jestem) Po tym jak poszedł od nas znalazł pracę u gościa który ma knajpkę i robił remont. Niestety potraktował go podobnie. tak więc myślę, że to już taki typ człowieka i nabierze jeszcze nie jedną osobę na te głodne kawałki

Będziesz się przynajmniej pewnie czuła.
.Trzeba bedzie odnowa sie przyzwyczajac.

pomógł też żel antybakteryjn dla kobiet w ciąży i jak Limba pisze jednorazowe ręczniki
Od tamtej pory spokój :-)