reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi się wydaje, że mój też z chęcią poszalałby na zakupach (a znając jego mozliwości kupiłby dużo niepotrzebnych bajerów, bo z niego taki duży chlopczyk jest, nawet przed remontem najpierw kupił wszystkie mniej lub bardziej potrzebne narzędzia, choć równie dobrze mógłby na jeden raz pożyczyć od teścia :sorry2:) ale za główny cel postawił sobie remont. Poczekam jeszcze ze 2 tygodnie, w domku powinno już być wszystko zrobione,więc będziemy szaleć (mam nadzieję ;-):-D)

reklama
Kasiu brzuszek przepiękny, a z Ciebie to niezła laseczka, zero tłuszczyku, zgrobniutka.......że ho ho . Tylko brzusio ktoś ci dokleił.

Jejku... Dziewczyny, wspłczuję remontowych historii... Ja będę miała jedynie do pomalowania pokoik Malucha - zrobi to nasz kolega ponieważ zrobi to profesjonalnie :-) do tego jeszcze pewnie użyjemy jakiś szablonów aby pokoik różnił się od pozostałych w domku :-)

a dzisiaj słyszałam, że urodziły się 5-cioraczki - w 27 tyg i ważą niewiele chyba ponad 700g - mają się dobrze a rodzice będą mogli je wziąć na ręce za 3 miesiące

A mnie dzisiaj tak głowa boli, że nie mogę wytrzymać. Już połknęłam dwa paracetamole i nadal coś pobolewa, może troszkę mniej. Chyba ta zmiana pogody tak działa, alebo moje pielenie w ogródku wychodzi bokiem

Joaś z mój brzuszek to non stop sie rusza, aż czasem jestem tym zmęczona.
A Ty sie nie martw, dzidzia sobie odpoczywa i nabiera sił na poród. Już nam tak mało zostało.

muszę się pożalić, że w palucha u nogi zaczął mi wrastać paznokieć i boli jak cholera. Wczoraj go trochę wycięłam i polałam wodą utlenioną. Dzisiaj zaczęłam smarować sudokremem mam nadzieję, że pomoże

reklama
Limba mnie tez dopada czesto infekcja chociaz tak jak ty dbam o higiene mam juz na tym punkcie schize. Robilam w czwartek wymaz z pochwy zobaczymy czy znow mam to cholerstwo.Jezeli wspolzyjesz z mezem to jak najbardziej leczenie i jego powinno objac.

A ja dzis okropnie sie czuje skurcze na calego pewnie z nerwow. Meza dzis rano obudzil straszny bol brzucha bylam pewna ze to zatrucie pokarmowe ale zawiozlam go do lekarza bo skrecal sie z bolu. Teraz jest w szpitalu prawdopodobnie to wyrostek.

O wlasnie dzwonil ze beda go operowac. Musze jechac. A myslalam ze przejdzie cholera jasna.

Do góry