reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
fiu fiu fiu Kasia ale jestes zgrabniutka kobitka:tak::-)
super wyglądasz , urósł Tobie tylko brzusio, zero zbędnych kg super:tak::happy::rofl2:

reklama
moja dzidzia też cały czas się rusza:sorry2:chyba czuje że mama jest zestresowana! Jutro lecimy do Polski, same i troche sie denerwuje przed tym lotem, po za tym nie rozstawałam sie z męzem jeszcze na dłużej i chyba obie reagujemy bardzo emocjonalnie:-(

Uważam ze to indywidualna sprawa każdego małżeństwa!
Moj Michał chce być przy mnie , i ja bardzo bym chciała zeby był wtedy ze mną. :sorry2:
Wydaje mi sie ze on zdaje sobie sprawe ze bede potrzebowałą jego wsparcia.

Hej,
dziewczyny - w 28 tc lekarz skierował mnie na test obciążenia glukozą 50g po 1 h i niestety wyszło, dużo za dużo glukozy we krwi aż 189 a norma jest 140 - muszę powtórzyć wynik przy obciązeniu 75 g po 2 h - i jak to też wyjdzie źle - to znaczy, że mam ciążową cukrzycę!!!! i muszę zacząć batalię przeciw cukrowi. Cholerka! Strasznie się niepokoję, bo nic nie zapowiadało takiego scenariusza - czuję się dobrze, cieszyłam się, że dzieciaki bliźniaki są z górnej półki wagowej - a okazało się, że prawdopodobnie cukrzyca ma na to wpływ. Robiłyście takie badania? Pozdrawiam

reklama
Do góry