reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ojjj dziewczynki a w psychologii jest coś takiego jak pozytywne myślenie - proszę włączyć... Do Wszystkich narzekających..
Jesteśmy piękne, mądre,jesteśmy doskonałymi gospodyniami, żonami i matkami. Jesteśmy uczynne, sympatyczne, miłe, mamy zaj******* cycki, zbędne kilogramy zgubimy po porodzie raz dwa, po połogu odbijemy sobie brak sexu podwójnie a nawet potrójnie, oddamy maluchy do teściów i będą romantyczne randki( Głuszku;-)) zobaczcie ile w nas pozytywów!:-D:-)

reklama
Agusia takich miejsc jest sporo. Najlepiej zakwaterować się w takiej wioseczce, z której będzie blisko do takich atrakcji( polecam bardzo):
blisko do Mrągow( możecie trafic na jakąs imprezę kulturalno-rozrywkową)
blisko do zamek krzyżackiego w Rynie do Twierdzy Boyen w Giżycku, do Sanktuarium w Św Lipce, niedaleko Puszczy Boreckiej, gdzie znajduje się siedlisko żubrów. Polecam Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie,Piramidę w Rapie i inne. Znajdzcie co fajniejsze obiekty na mapie i ustalcie srednią odległośc od każdego z nich i będzie punkt do zamieszkania, z którego można podjeżdżac te kilka kilometrów....Może coś w Sorkwitach albo Kurklankach

Kochane, narzekajcie ile wlezie. Ja nie narzekalam - nigdy i az mam za swoje. Nawet sasiadom sie nie podoba ze nie jestem usmiechnieta od ucha do ucha i "o co ci chodzi" i "czym ty sie przemeczylas?"........

Głuszku dołączam się do Ciebie, wczoraj myśłałam że wyzione ducha...etc...etc...strasznie się żle czułam nie wiem co mi było, na szczęscie maluch sie od czasu do czasu ruszał, więc wiedziałam że z niunią jest ok,
tez mam dwulatkę w domu, więc wiem o czym mówisz, wszystko jest teraz jej, jak powiesz nie rób tego czy nie ruszaj to od razu wszysko zrobi na odwrót,
zwaliłam to złe samopoczucie na wczorajszą pogodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzisiaj jest już lepiej, głowa do góry:happy::happy:

Magdziarko na wątku który założyła Milkaa prosiłam też o dopisanie bo troche sie zgapiłam, nie zapomnij proszę o mnie;-);-) bo na liście której pokazałas Joli też mnie nie ma:-:)-(

Głuszku, Dziewczyny, głowa do góry! Bedzie dobrze!

A ja dziś niewyspana nie tylko przez brzuch, ale też przez Wojciaszka, bo chyba przez ten silny wioatr i stukacjące okna spał bardzo niespokojnie i marudził.

reklama
Do góry