Koszalin: rodzice pobili swjakaś kretynka ,,Mamusia'' z okolic Koszalina znęcała się nad swoją 4,5 letnią Córeczką - a do tego jeszcze na rany sypała sól aby bardzoiej bolało. Co więcej, jak chciało jej się pić to dawała jej jakieś słone napoje.... :-( jak to Dzieciątko się nacierpiało :-(
?To chyba była Matka zastępcza o ile dobrze zrozumialam... do tego jeszcze wykorzystywana była seksualnie... oj, już Wam nie piszę ponieważ płakać mi się chce..
reklama
Ja uwazam ze takie osoby powinny przechodzic to samo co te biedne dzieci albo przynajmniej do wiezienia takich na dozywocie wsadzac!!! A tam juz takimi co robia dziedziom krzywde reszta wiezniow by sie zajela!!!!
J
Jola244
Gość
Magdziarko powiem ci tak ze nie mam już siły na to ale to jego hobby i nie staty nie potrafię mu tego wybić z głowy . Kiedyś powiedział ze jak będzie miał córkę to będzie pierwszą dziewczynką ktora będzie miała motor i ktora będzie jeżdziła :-( , ale na szczęście będzie chłopak a zawsze mowił ze synusie trzymają się mamusinej sukienki i troszkę mi kamień spadł z serca ale jak będzie nie wiem jak będzie chciał z ojcem jeżdzić mowi sie trudno , bedę musiała to zaakceptować :-(.
Mam taką nadzieje ze jak się dziecko urodzi będzie siedział w domu ze mną
Mam taką nadzieje ze jak się dziecko urodzi będzie siedział w domu ze mną

Iwosz ten rehabilitacyjny( mimo ze np mi przyznali na 2 m-ce czyli do 4 lipca a termin porodu 6 czerwca)to kończy się automatycznie w dniu porodu? i od porodu to macierzyński...dobrze myślę?
dobrze myślisz :-)
J
Jola244
Gość
Aj człowiekowi aż się nerwy podnoszą .
Magdziarko co do tego kursu to masz absolutną rację
Magdziarko co do tego kursu to masz absolutną rację

Nie wiem czy w dobrym dziale zadam to pytanie jak zle to sie nie gniewjcie, czy jak wasze dzidziusie w brzusiach sa glodne to mdli was i sciaga na wymioty??? Bo ja tak mam i sie zastanawiam czy to normalne, najczesciej wieczorem jak zjem skapa kolacje to dzidzia okolo 23 upomina sie o papu i budze caly dom... (mieszkam u rodzicow).
Dziewczyny znalazłam cos takiego a`la regulamin na jednym z forum BB co powiecie, żebyśmy sobie wprowadzili takie zasady...:
1. Nowe mamy proszone są o przedstawienie się na wątku Poznajmy się

2. Główna dyskusja toczy się na wątku Czerwiec 2008
3. Nowe wątki zakładają jedynie dziewczyny z Czerwca 2008 osoby z zewnątrz będziemy ignorować
4. Dostęp do wątków zamkniętych i można otrzymać po przynajmniej miesięcznej aktywności na forum i napisaniu 100 postów.
5. Korzystamy z opcji edytuj, Jeśli po wysłanym przed chwilą poście, chcemy go uzupełnić. Nie piszemy jednego postu pod drugim.( a ja tak robię często )
I co Wy o tym laski sądzicie....??????
jakieś inne propozycje może macie...a może jest dobrze tak jak jest i nie trzeba niczego zmieniać???
1. Nowe mamy proszone są o przedstawienie się na wątku Poznajmy się
2. Główna dyskusja toczy się na wątku Czerwiec 2008
3. Nowe wątki zakładają jedynie dziewczyny z Czerwca 2008 osoby z zewnątrz będziemy ignorować
4. Dostęp do wątków zamkniętych i można otrzymać po przynajmniej miesięcznej aktywności na forum i napisaniu 100 postów.
5. Korzystamy z opcji edytuj, Jeśli po wysłanym przed chwilą poście, chcemy go uzupełnić. Nie piszemy jednego postu pod drugim.( a ja tak robię często )
I co Wy o tym laski sądzicie....??????
jakieś inne propozycje może macie...a może jest dobrze tak jak jest i nie trzeba niczego zmieniać???
J
Jola244
Gość
Ula 2700 gratulacje duży bąbel
.
Mata myslisz że to od witaminek ja zaczełam nazwać witaminki dziecięce sterydki

Mata myslisz że to od witaminek ja zaczełam nazwać witaminki dziecięce sterydki

reklama
Jolunia ale pewnie mąż bez swojego hobby by był nieszczęśliwy - najważniejsze żeby był rozsądny a pewnie jest...Ja zawsze swojemu M mówię a Ty jek jedziesz to pamietaj że masz rodzinę itp. Ale same wiemy, że my możemy uważać nie wiem jak a jakiś wariat będzie i......wiadomo
Snoopy ja zawsze i bez ciąży mam tak, że z głodu boli mnie głowa i zbiera mi się na wymioty...
Snoopy ja zawsze i bez ciąży mam tak, że z głodu boli mnie głowa i zbiera mi się na wymioty...
Podziel się: