reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
jakaś kretynka ,,Mamusia'' z okolic Koszalina znęcała się nad swoją 4,5 letnią Córeczką - a do tego jeszcze na rany sypała sól aby bardzoiej bolało. Co więcej, jak chciało jej się pić to dawała jej jakieś słone napoje.... :-( jak to Dzieciątko się nacierpiało :-(
?To chyba była Matka zastępcza o ile dobrze zrozumialam... do tego jeszcze wykorzystywana była seksualnie... oj, już Wam nie piszę ponieważ płakać mi się chce..
Koszalin: rodzice pobili sw

reklama
Ja uwazam ze takie osoby powinny przechodzic to samo co te biedne dzieci albo przynajmniej do wiezienia takich na dozywocie wsadzac!!! A tam juz takimi co robia dziedziom krzywde reszta wiezniow by sie zajela!!!!

Magdziarko powiem ci tak ze nie mam już siły na to ale to jego hobby i nie staty nie potrafię mu tego wybić z głowy . Kiedyś powiedział ze jak będzie miał córkę to będzie pierwszą dziewczynką ktora będzie miała motor i ktora będzie jeżdziła :-( , ale na szczęście będzie chłopak a zawsze mowił ze synusie trzymają się mamusinej sukienki i troszkę mi kamień spadł z serca ale jak będzie nie wiem jak będzie chciał z ojcem jeżdzić mowi sie trudno , bedę musiała to zaakceptować :-(.
Mam taką nadzieje ze jak się dziecko urodzi będzie siedział w domu ze mną :tak:

Nie wiem czy w dobrym dziale zadam to pytanie jak zle to sie nie gniewjcie, czy jak wasze dzidziusie w brzusiach sa glodne to mdli was i sciaga na wymioty??? Bo ja tak mam i sie zastanawiam czy to normalne, najczesciej wieczorem jak zjem skapa kolacje to dzidzia okolo 23 upomina sie o papu i budze caly dom... (mieszkam u rodzicow).

Dziewczyny znalazłam cos takiego a`la regulamin na jednym z forum BB co powiecie, żebyśmy sobie wprowadzili takie zasady...:
1. Nowe mamy proszone są o przedstawienie się na wątku Poznajmy się:):):):)
2. Główna dyskusja toczy się na wątku Czerwiec 2008
3. Nowe wątki zakładają jedynie dziewczyny z Czerwca 2008 osoby z zewnątrz będziemy ignorować
4. Dostęp do wątków zamkniętych i można otrzymać po przynajmniej miesięcznej aktywności na forum i napisaniu 100 postów.
5. Korzystamy z opcji edytuj, Jeśli po wysłanym przed chwilą poście, chcemy go uzupełnić. Nie piszemy jednego postu pod drugim.( a ja tak robię często )

I co Wy o tym laski sądzicie....??????
jakieś inne propozycje może macie...a może jest dobrze tak jak jest i nie trzeba niczego zmieniać???

reklama
Jolunia ale pewnie mąż bez swojego hobby by był nieszczęśliwy - najważniejsze żeby był rozsądny a pewnie jest...Ja zawsze swojemu M mówię a Ty jek jedziesz to pamietaj że masz rodzinę itp. Ale same wiemy, że my możemy uważać nie wiem jak a jakiś wariat będzie i......wiadomo
Snoopy ja zawsze i bez ciąży mam tak, że z głodu boli mnie głowa i zbiera mi się na wymioty...

Do góry