reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
napewno sobie poradzi my w zeszły wekend robiliśmy kuchnie a w czoraj okazało się że coś cieknie z kranu a tu rura poszła trzebabyło kuć i wymieniać rury i oczywiście część ściany do zrobienia na nowo ale naszczęście sytuacja opanowana już naszczęście mąż zabrał się za łazienke ale ja mam już tego remontu serdecznie ....pozdrawiam:):):-D

reklama
Magdziarka;
co więcej, jeszcze inna zaczęla się kurczyć - no nieźle :-) czas biegnie...
Zjadłabym taką kiełbachę z grilla....mniam mniam :-D:-D

Mata;
główka do góry, będzie dobrze - musi być - a u męża może objawi się jakiś nowy talent?

Taka to sprawiedliwość pogodowa, jak pólnoc Polski tonęła w deszczu, to południe było słoneczne, a teraz u nas jest paskudnie, a Magdziarka to nawet grila sobie robi :sorry2::-D
Joasiu ja tez coś mam ochotę na kiełbachę :-p kiedy ja właściwie jakies mięcho ostatnio jadłam :dry: chyba tydzień temu u teściowej na obiedzie :szok: chyba mój dzieciaczek na wegetarianina wyrośnie :-D
Męzulek zaczyna drugą ścianę i jestem dobrej myśli :tak: zdolna z niego bestia i prawie zgadłaś Joasiu, że nowy talent odkrył, bo od początku remontu mówi, że chyba na budowlankę się przeniesie, bo widać efekty pracy :-D (dziwne, mi się wydawało, że pracując w marketingu w sporej firmie, to tez widzi się efekty pracy :baffled:)

Joasiu, spokojnie, ja 2 tygodnie temu ważyłam 73 kg :szok: zobaczymy w środę u ginki ile znów mi się przytyło :tak: (w domu się nie ważę, wolę się stresować raz na trzy tygodnie :-D)

Mamociku spróbuj może ten nossaler sobie kupić do nosa,myślałam,że on nie działa ale wczoraj pierwszy raz przed wyjściem go nie wciągnęłam i po spacerku już miałam nos zapchany i katar więc musi pomagać:sorry2:
Azile kuruj się! Asia ma racje szałwia bardzo pomaga na gardło i jeszcze dodatkowo tantum verde:tak:
Majka te skurcze to pewnie przepowiadające...
Ula jeszcze Ci tego zabraknie po porodzie:-D Wiem,że takie gadanie może wkurzać i do tego samotne siedzenie w domu no ale już niedługo:tak:,może jakaś książka Cie odstresuje:tak:
Ja nadal nie mam rozstępów i zmniejszyły mi się nawet te po pierwszej ciąży ale to wszystko dzięki tej musteli,szkoda tylko,że czasami zapominam się posmarować:sorry2:ale jak mnie brzuch swędzi to mustela działa cuda:tak:

dziewczyny a ja jestem padnięta... i nie wiem dlaczego, przecież nic nie robię praktycznie- wypoczywam (aż za nadto)..- wymogi ginka... chyba moja pogoda tak na mnie wpływa. dziś nawet wstać mi się nie chciało z łóżka i przeleżałam do południa...zgroza

reklama
Wczorajszej nocy obudził mnie ból brzucha i uczucie braku tchu:baffled:,wszystko zaczęło być jasne kiedy spojrzałam na brzuch, otóż maluch się bardzo wypiął i rozciągnoł ale poszłam na sika i zmienił pozycje więc było już Ok.:tak:

Do góry