reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej mamuśki a ja się tak najadłam,że do teraz nie jestem jeszcze głodna. Pierwszy w tym sezonie grill tak bardzo mi smakował, ze hej - kiełbasa taka dobra jakbym pierwszy raz w życiu jadła.:-D:-D
Życzę Wam dziewczynki pomyslnych remontów - ja o swoim juz zapomniałam:tak:
Julia ja nie miałam znieczulenia nie było mi potrzbne. Znam tylko dwie laseczki, które się znieczulały. Jedna z nich mówi, że od tamtego czasu odczuwa w kregosłuie bóle przy zmianie pogody - nie wiem czy to od znieczulenia czy taki zbieg okoliczności.

reklama
:-(Ja miałam znieczulenie w kręgosłup przy cesarce, powiem Wam, ze mam bóle pleców a to dlatego, że od zawsze mialam problemy z kręgosłupem. Nie chce nawet myslec jakie będą wrażliwe moje plecy po drugiej cesarce, az się boję/:szok:

Nie przejmujcie się wagą i wymiarami brzuszków. Wszystko zniknie za kilka tygodni. Teraz zazdrościmy tym, które mniej przybierają na wadze. A później tym które więcej kilogramów i centymetrów zgubią;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Majka ja dziś z brzuchem mam dokładnie to samo, napina się i twardnieje próbowałam oddychania przeponowego leżę ale pomaga tylko chwilowo i znów twardnieje, nie wiem czy brać scopolan na rozurczenie bo nie mam bóli (skurczów).
Jednak dziś trochę sprzatałam, odkurzanie, mycie łazienki może to spowodowało, że teraz robi się twardy, a o 13 to normalnie tak mi się ręce trzęsły:szok:, że musiałam zmierzyć ciśnienie ale 120 na 86.
Joasia, Azile zdrowiejcie kochane:-D

:-(No właśnie to dzisiejsze samopoczucie jest kiepskie, no cóż się dziwić jak taka kiepska pogoda, ale brzuszek tez mi twardnieje, nawet jak leże to czuje skurcze. Niedługo dzionek się kończy i fajnie by było jakbym nockę przespała, a ostatnio coś mam problemy ze spaniem:-(

W szpitali w którym rodziłąm Kacpra można było używać majtek obojętne czy jednorazowe czy bawełnianki. Ale tutaj teraz nie wiem. Zapomniałam spytać jak dzwoniłam żeby dowiedzieć się co muszę mieć dla siebie i dzidzi. Wydawało mi się to oczywiste, że można mieć. Ale teraz jak sobie Was poczytałam to widzę, że to indywidualna sprawa każdego szpitala. No i chyba zadzwonię i zapytam co by uniknąc zaskoczenia

Ja przytyłam 14 kg ale mam nadzieję, że uda mi sie zrzucić przy absorbującym maluszku:-Dno i troszke te nasze dzieciątka z nas ściągną, a że przy karmieniu nie można jeść wszystkiego to powinno nam nawet pomóc;-) głowy do góry

reklama
A ta majówka co miała skurcze odezwała się i jest taka informacja:

Mam wiadomosc od Zwolinki...cyt
"Witam,z tej strony Zwolinka.W czwartek nie bylo miejsc w calej Wawie i wrocilam do domu.Rano przyjeli mnie na porodowke w Bielanskim ale nie widzieli postepu porodu i leze na patologii.W poniedzialek jezeli wczesniej nie urodze to moj lekarz powiedzial ze przebija mi pecherz.Pozdrawiam Was"

czyli z tym przeładowaniem na porodówkach to nie zarty

Do góry