• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata ja też jeszcze nie mam co spakować. Ale i tak cię przyjmą do szpitala, przecież tam tak dużo żeczy nie trzeba, najwyżej M zrobi zakupki i dowiezie. Spokój i jeszcze raz spokój!!!!!!!!
Napewno będziemy razem sie pakować bo i ja jakoś z tym sie nie śpieszę;-)

reklama
Wiecie co aż szkoda gadać za co my płacimy te składki? Szczerze to należałby się komus niezły opier...... za te całe zamieszanie a podziekować możemy naszym VIP-om, którzy nie mają problemów z dostaniem sie do szpitala niedługo będziemy rodzić na ulicach mówie Wam az włos się jeży:-D a może i my założymy "miasteczko ciężarnych"?

Powiem Wam, że ja tez miałam sen o porodzie normalnie wychodziła głowka i cała dzidzia tak w domu a ja w strachu zaczęłam sie cofać w czasie i znów był w środku, jakiś horror mam nadzieję, że to tylko przez te filmiki od Magdziarki tak zostało w podświadomości bo nie chce wcześniej urodzić:tak:

Witam w poranek niedzielny wszystkie mamusie czerwcowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie pogoda sprzyja tylko siedzeniu w domu, ale mam nadzieje że nasze dzisiejsze nastroje będą nareszcie pozytywne i przestaniemy sie zamartwiać. Tego sobie i wam życzę.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie Kobitki w niedzielny poranek ;-)w łódzkiem pogoda do bani, rano świeciło słoneczko ale juz niebo jest zachmurzone. No ale trzeba myśleć pozytywnie i nie nakręcać się pesymistycznie od samego rana. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Miłego Dnia:happy::rolleyes::errr::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry