reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześc laseczki. My tez już wstaliśmy...rano bajka wspólnie z Olkiem, sniadanie z rodzinką. Teraz Olek poleciał pojeżdzić swoim ukochanym amochodem zdalniesterowanym, mąz robi poranną toalete, teść przed telewizorm, a teściowa na próbie( należy do zespołu olsztyńskiej pantomimy) a ja wiadomo BB. Brakuje mi tylko kawki ale to juz w domku bo ja mam ulubione Latte a teściówka takiej nie ma.
U nas też dzień nie sprzyja spacerkom. Pogoda brzydka...
wrócimy niebawem do domku i pewnie zalegniemy...zupkę mam z wczoraj drugie dostałam od teściówki..zostanie tylko ziemniaczki obrać.no i dobrze może, że się polenimy bo jutro Krzysztof jedzie na tę rozmowę do Białego a potem do Warszawy służbowo i wraca w czwartek..Miłego poranka

reklama
magdziarka-ale ktos wymyslil z tymi slupami,ha ha:-)
A w Antwerpii dzis piekna pogoda,ma dojsc nawet do 18 stopni.Ulica obok biegnie wlasnie maraton.
Ja przy komputerku,a Moje Kochanie maluje u Majki:-)Mielismy fajna farbe,taki piekny fiolet,ale dolalismy troche bialej,zeby rozjasnic i wyszedl wspanialy odcien!:-) Zrobie pozniej pare fotek,jak juz bedzie skonczone.
Milej niedzielki dla Was i Waszych Rodzinek!:-)

Joanna-no to Cie zadziwie;-)Tydzien temu wazylam 76kg(przed ciaza 67kg,wiec 9kg do przodu):-) Idziemy rowno;-)

Ja porzadki domowe robie teraz tylko z M -i tak sie rozdzielamy,ze on robi najciezsze,a ja tylko kurze i troche lazienke(wanny juz nie myje,bo jak sie schylam,to bardzo ciezko mi oddychac).Ale ten weekend stoi pod znakiem malowania,wiec sprzatanko bede robic od jutra na raty.A w nastepny weekend znow to samo,tyle,ze bedziemy malowac salon,moze tez lazienke.

Czasami tak si.ę zastanawiam - gdzie te kilogramy mi poszły ponieważ tak jakoś wszyscy mi mówią, że po mnie nie widać :-D ale waga mówi sama za siebie :-D
W sumie Dziewczynki idziemy prawie równo :-)
Maju - faktycznie - my jak bliźniaczki :-D u lekarza jak się ważyłam to też było 76 ale wylicytowałam, że 1 kg na ubranie i wpisał mi 75 :-D
a tak w ogóle to - 12 do przodu

Dzoewczyny,jak czasem tak sobie mysle,jak to bylo kiedys,kiedy nie bylo jeszcze usg,albo bylo rzadko uzywane.I juz nie chodzi mi o rozpoznawanie plci,ale o upewnianie sie co do zdrowia i prawidlowego rozwoju malenstw.My sie zawsze tak zamartwiamy,ale jak nasze mamy,babcie,prababcie musialy sie zamartwiac!
edyta-gratuluje Ci synkow(a chociaz jednego).Moja mama 18 lat temu urodzila blizniaki,2 dziewczynki(teraz juz dorosle panny).Ale o tym,ze spodziewa sie blizniat dowiedziala sie dopiero pod koniec 7.miesiaca!A usg juz istnialo,tylko nie kazdy lekarz posiadal.

reklama
Agusia - Masz rację - ta domowa krzątanina potrafi być wyczeroująca.. Ja teraz dużo leżę ale jednocześnie mam coś do zrobienia i tak chodzę z góry na dół i z dołu na górę.... Jak się leży w domu to ciężko tak kilka godzin wytrzymać w łóżku.. Jak byłam w szpitalu to caly czas leżalam i spałam - bo i co tam innego robić można..

Jula;
Masz rację - mustela czyni cuda :-) ja już sobie kupiłam tą, którą stosuje się po porodzie - leży sobie i grzecznie czeka na swój czas

Umnnbie dzisiaj pogoda piękna - ale i tak podziwiam ją przez okno...

Do góry