Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Joaś ale u mnie w szpitalu dalej pachnie PRL-emWiadomo, ze kilka lat temu polikwidowano miejsa na poloznictwie - podnaszac stanard i to stad sie bierze - ta mniejsza ilosc miejsc w danym szpitalu. Bo przeciez jeszcze kilk lat temu na jednej sali lezalo 8 kobiet, dzieci byly na sali norodkow, a lazienka byla jedna na kilka sal. Jest z jednej strony bardziej komfortowo, a z drugiej... no coz mamy stresa czy do szpitala sie dostaniemy. Tgo wymarzonego.
sale 4-osobowe, dzieciaczki na sali noworodków i chyba tylko jedna sala 4-osobowa z dziciaczkami, na chyba około 15-16 osób kilka prysznicy i toalet (w połowie nieczynnych
). Ponoć remont robili, więc warunki bardziej ludzkie, ale i tak luksusów nie ma
popytam się na najbliższej wizycie jak wygląda u nas sytuacja na porodówce, może dowiem się czegoś ;-)
mimo to poszłam z małym na spacer i wróciłam cała zmarznięta
a mieliśmy jechać do lasu
do tego nawet na spacer wybrać się nie mogę, bo zaczynaja mnie boleć
Jeszcze trochę, skończy się nasze marudzenie i będziemy smigać na spacerki z naszymi dzieciaczkami
bez opuchniętych nóg, z taliami osy i bez zbędnych kg ;-):-)
To drugie dziecko "chowało się" za pierwszym i mino, że ciocia miała robione kilkakrotnie USG, to nie zauważono dwójki dzieci