reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To lekarze zwracają uwagę na takie drobiazgi jak cena wycieczki :szok: rozumiem jakis młody, zaraz po specjalizacji, ale taki co ma dyżury w szpitalu, prywatną praktykę itd. :szok: to mnie zaskoczyłaś Magdziarko :-D

reklama
Ja też pochłniałabym wszytsko co znajdę pod ręką :baffled: najgorzej, że zaczynam tyc w zaskakującym tempie i mam nadzieję, że to za sprawą wody a nie tłuszczyku ;-):-D

Kto tam wie...
jak ostatnio byłam u ginka to sobie liczyłam tak.Przyjmuje od godziny 15;00 do 19 i dłużej. Ma pacjentkę co 15 minut. czyli 4 na godzinę razy ok 5 godz pracy= 20 kobitek po 70 zł =1400 trzy razy w tyg=4200 na tydzień to w miesiącu ...o ma:szok:tko

No i trzeba się było uczyć a nie nauczycielem z powołania zostawać:-D:-D:-D

No właśnie ...ciekawe jak z tą woda..bo niby temperatura nie sprzyja zastojom..a mi dzisiaj ciasno buty na nogi właziły - spuchłam..bo i obrączki nie mogłam zdjąć:szok:

Jula;
Masz rację - mustela czyni cuda :-) ja już sobie kupiłam tą, którą stosuje się po porodzie - leży sobie i grzecznie czeka na swój czas.

Ja mam też mustellę ale cos dzisiaj zauważyłam jakiś rozstęp..mam po Olku ale takie blade a zauważyłam jakiś sinawy...masakra. Musze właśnie kupić nową tubkę bo dzisiaj już wyciskałam.jak cytryne.A o tej po porodzie musze poczytać i też kupić

Moja ginka przyjmuje 2 razy w tygodniu od 16 do 21:30, zapisy co 10 minut (wizyty trwają czasem dłużej, więc im później, tym większy poślizg) to daje 33 osoby (+dwie trzy, które wbijają się bez zapisu) czyli załóżmy 35 osób po 70 zł to 2450 zł przyjmując średnio 9 razy w miesiącu daje sumkę ponad 22.000zł :szok: do tego dyżury w szpitalu i mamy z 25.000zł min.

Trzeba było iść na ginekologię i połoznictwo :-D

ale tak na serio, to nie chciałbym prawie codziennie mieć takich widoków jak ginekolodzy :baffled: nawet za taka kasę ;-)

Magdziarko, ja obrączkę to już dawno sciągnęłam i teraz wsuwam ją co najwyżej do połowy palca, a wcale nie wydaje mi się, że tak mocno spuchłam :szok:
Stopy swoją drogą... buty też robią się za ciasne :baffled: i to są chyba jedyne powody, dla których wolałabym, żeby upały przyszły jaknajpóźniej :sorry2:

No więc właśnie.....ja chyba też niekoniecznie chcę te upały..;-)
I najprawdopodobniej zrezygnujemy z takiego zaklepanego i opłaconego wyjazdu nad morze ze wzgledu na pogodę...nie wiadomo co bedzie. Postanowilismy ze jak wstaniemy z rańca, w któryś z dni majowego weekendu i będzie ładnie to się wybierzemy bo w końcu mamy tylko ok 100 km..A ja bym chetnie poleżała w kocyczku zawinięta i zjadła pyszna rybke........relaksssssss

reklama
Mojej kolezanki z pracy mąż jest ginekologiem - obecnie nie pracuje. Wyobraźcie sobie, że miał wylew w pracy podczas zakładania kobietce spirali:szok:

Do góry