reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi się wydaje, że mój szkrabek będzie drobny ale długi :sorry2: zobaczymy po porodzie :tak: najbardziej przeraża mnie to, że będzie mi wisiał taki flaczek do kolan :baffled:

reklama
Oj dziewczyny, troche to juz taki nasz los - niby sa kolo nas ludzie, ale jakos i tak samotnie...
Zuzkus, nie martw sie, bedzie dobrze, jak widzisz po moich suwaczkach, moje najstarsze nie ma jeszcze 6 lat a maz wraca tez nocami dopiero, jak juz "drobiazg" spi.

U nas tez jakos tak niechetnie do szpitala teraz przyjmuja, miejsc chyba nie ma...;-/ mam nadzieje ze pod koniec maja beda jakies wolne lozka;)

To ja latam jak szalona. W domu mi się nie nudzi ..jak tylko chłopaki za drzwi to ja

robota. Prawie codziennie piją kawę z sąsiadką , więc plotki itp. Do tamtego tygodnia

miałam dziewczynę na korkach raz w tygodniu 2 godziny. Olka basen, Olka

angielski...ciągle w ruchu...moja joga...Ja nie wiem jak bym wytrzymała gdybym
musiała leżec jajko bym zniosła.:tak:;-)

mi nawet po trojce nie wisialo.... a teraz wole nie myslec
Magdziarka, piekny brzucholek - pileczkowy

Idzie sie przyzwyczaic;))) Mnie gin przestraszyl i od tamtej pory zmienilam tryb zycia, z wszedobylkiej osobki zmnienilam sie w nalesnik;P

reklama
Ja mialam miesiem tlusty na brzuszku przed ciaza, wiec pewnie troszke mi skora bedzie wisiala;-/ ale mam nadzieje ze jak sie za siebie wezme to wroci do normy, w koncu mam jeszcze przed soba cale zycie;))))

Do góry