reklama
Ale napisałyście ledwo doczytałam a mam jeszcze trochę wątków. Dziś byłam w stolicy a teraz padam na twarz tak mnie jakoś tendzień zmęczył.
Co do mężów to mój znika zawsze po obiedzie na sport TV mamy telewizję N więc ma trochę kanałów a ja w sypialni albo BB albo TV i łóżedczko. Rzeczywiście jak sobie coś M wymyśli to lepiej nie przeszkadzać bo zaraz zły humorek, ale jest kochany przejął się tymi moimi bólami brzucha i moje obowiązki to tylko kuchnia resztą on się zajmuje. Poza tym robi łazienkę dziś wybraliśmy płytki jutro jedzie zamawiać, a ja myślę kupić 4 doniczki surfinii na balkon żeby było ładnie ale chcę jechać do hurtowni bo w sklepie to zdzierają
W weekend będą montować moskitiery i rolety więc będzie dużo sprzątania, ale tata załatwił mi pomoc
Dziewczynki głowy do góry wszystko będzie dobrze a hormony się unormują
uśmiech, zero stresu i odpoczynek
a dotrwamy do końca
Co do mężów to mój znika zawsze po obiedzie na sport TV mamy telewizję N więc ma trochę kanałów a ja w sypialni albo BB albo TV i łóżedczko. Rzeczywiście jak sobie coś M wymyśli to lepiej nie przeszkadzać bo zaraz zły humorek, ale jest kochany przejął się tymi moimi bólami brzucha i moje obowiązki to tylko kuchnia resztą on się zajmuje. Poza tym robi łazienkę dziś wybraliśmy płytki jutro jedzie zamawiać, a ja myślę kupić 4 doniczki surfinii na balkon żeby było ładnie ale chcę jechać do hurtowni bo w sklepie to zdzierają

W weekend będą montować moskitiery i rolety więc będzie dużo sprzątania, ale tata załatwił mi pomoc

Dziewczynki głowy do góry wszystko będzie dobrze a hormony się unormują

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt
Snoopy gratuluję córeczki
Lorcia trzymaj się kochana jeszcze troszkę tylko spokojnie:-)
Ja dziś u lekarza dostałam reprymendę, że za dużo chodzę i dlatego mam skurcze u ginki też mi się brzuch napinał nawet nie wiedziałam że to skurcze mówiłam jej o bólach takich miesiączkowych a ona na to żebym uważała bo wyląduję w szpitalu. Mam brać nospę forte i scopulan a jakby co to na izbę przyjęć. Cóż już teraz to nie przelewki
ogólnie wizyta ok szyjka długa dzidzia i tętno ok
Ginka idzie na urop (3 tyg) mam zwolnienie do 7 czerwca mam tylko nadzieję, ze się nie rozdwoję jakby co to mam telefon do jej koleżanki któr też pracuje na Karowej i mam dzwonić jakby to było już

Lorcia trzymaj się kochana jeszcze troszkę tylko spokojnie:-)
Ja dziś u lekarza dostałam reprymendę, że za dużo chodzę i dlatego mam skurcze u ginki też mi się brzuch napinał nawet nie wiedziałam że to skurcze mówiłam jej o bólach takich miesiączkowych a ona na to żebym uważała bo wyląduję w szpitalu. Mam brać nospę forte i scopulan a jakby co to na izbę przyjęć. Cóż już teraz to nie przelewki

Ginka idzie na urop (3 tyg) mam zwolnienie do 7 czerwca mam tylko nadzieję, ze się nie rozdwoję jakby co to mam telefon do jej koleżanki któr też pracuje na Karowej i mam dzwonić jakby to było już
a swoim sie nie przejmuj zobaczysz jak juz sie urodzi to bedzie coreczka tatusia. Moj M to odkad wie to caly czas powtaża ze to księżniczka tatusia rośnie:-)
Dziewczynki nie rozdwajajcie sie za szybko co! Nie zostawiajcie nas samych z brzucholkami
U mnie brzusio jeszcze wysoko...;-)

Dziewczynki nie rozdwajajcie sie za szybko co! Nie zostawiajcie nas samych z brzucholkami

o luuuduuu!!!!!!!!!! z remontami jest tak jak z tasiemcem filmowym, niekończąca się opowieść

w dotaku tyle nerwów i stresów przy tym

kobitki podziwiam Was że macie teraz do tego taka cierpliwość

niech sie te re...ty kończą jak najszybciej trzymam za nie kciuki

kobitki podziwiam Was że macie teraz do tego taka cierpliwość

ja nie wiem jak to jest z nacinaniem

bo kolezanka miała kleszczowy poród i nie była nacieta, szybko sie pogoiła etcc.....
a ja mam po nacięciu blizne na pół pośladka, a teraz jeszcze sie rozchodzi, na szczęscie po wszystkim pójde na zabieg

kolejna moja znajoma po nacięciu nie może znaleść śladu

i nic nie widać jakby rodziła

tak dobrze zszyła ją połozna:-):-):-)

bo kolezanka miała kleszczowy poród i nie była nacieta, szybko sie pogoiła etcc.....
a ja mam po nacięciu blizne na pół pośladka, a teraz jeszcze sie rozchodzi, na szczęscie po wszystkim pójde na zabieg

kolejna moja znajoma po nacięciu nie może znaleść śladu

tak dobrze zszyła ją połozna:-):-):-)
reklama
wczoraj po "poważnej rozmowie" (czyt. krzyku Uli)
tato obiecal zakonczyć wszytko do 20 maja. Przypuszczalnie dlatego ze chce jechac nad jezioro na długi weekend a 23maja moj M przylatuje!
Potrzebuje dobrej rady jak zebrac z posadzki betonowej cały ten kurz z gladzi, i naj najmniej przy tym tumanow narobic

Potrzebuje dobrej rady jak zebrac z posadzki betonowej cały ten kurz z gladzi, i naj najmniej przy tym tumanow narobic

Podziel się: